Ostoskorin ikoni vie kassalle kun korissa on tuotteita
0
Kiinnitämme erityisen tarkkaa huomiota hygieniaan. Meille voit tulla turvallisin mielin hoitoihin ja parturi-kampaamopalveluihin.
Vuosia nuoremmaksi

Vuosia nuoremmaksi

HIFU - kasvojen kohotus ilman kirurgiaa

Tehokkain kasvojen kohotus ilman kirurgisia toimenpiteitä. Fokusoitu ultraääni kohottaa, kiinteyttää ja kutistaa veltostuneen ihon. Kiinteyttävä ja nuorentava lopputulos jo yhdellä hoitokerralla. Ennen hoitoa suosittelemme ajanvarausta veloituksettomaan konsultaatioon. Hoitoon kannattaa varata 2-3 tuntia aikaa.

Koko kasvot + leukalinja +kaula595 €
Koko kasvot + leukalinja545 €
Posket + leukalinja + kaula545 €
Kaula + dekoltee459 €
Kaula + leukalinja375 €
Dekoltee375 €
Kaula289 €
Otsa + posket + leukalinja485 €
Otsan alue228 €

HIFU-hoito vartalolle

Käsivarret "allit"459 €
Selkä595 €
Takareidet595 €
HIFU Vatsa Liposomix - rasvanpoltto & kiinteytys645 €

HIFU-hoito sopii yli 30-vuotialle henkilöille, jotka harkitsevat kasvojen kohotusta, mutta eivät ole valmiita kirurgisiin toimenpiteisiin.

PlasmaPen 420€

Hyvästi roikkuvat ja raskaat silmäluomet. Plasmakynähoidon ansiosta tarjoamme hellävaraisen vaihtoehdon silmäluomileikkauksille!

Ajan myötä ihomme elastisuus ja kimmoisuus vähenee, tehden ihosta ryppyisen ja raskaan. Ikääntymisen merkit näkyvät usein ensimmäisenä ohuella silmänympärysiholla. Vaikka lepäisimme tarpeeksi ja elämäntapamme olisivat kunnossa, emme pysty itse vaikuttamaan raskaisiin silmäluomiin, jotka tekevät ilmeestä helposti väsyneen ja surullisen. Raskaat silmäluomet eivät ole useinkaan pelkästään esteettinen haitta, sillä monet voivat kärsiä myös päänsärystä, silmien kirvelystä ja väsymisestä sekä näkökentän pienenemisestä.

Silmäluomien leikkaus kirurgisesti on suuri operaatio ja sen jälkeen tarvitaan pitkä aika ihon palautumiseen ja paranemiseen. Veitsetön vaihtoehto eli plasmakynähoito on hellävarainen vaihtoehto silmäluomileikkauksille. Ennen hoitoa suosittelemme ajanvarausta veloituksettomaan konsultaatioon. Hoitotulos pysyy ihossa arviolta noin kaksi vuotta tai pitempäänkin. Hoidon kesto noin 120min.

HyaluronPen 295€

Neulaton, lähes kivuton ja nopea parantuminen!

Hoidon täyteaineena on hyaluronihappo, jota ihmisessä on jo luonnostaan. Hyaluronihappo on kehon kosteuttava ainesosa, joka sitoo itseensä nestettä. Täyteaineet ovat biohajoavia eli ne poistuvat elimistöstämme vähitellen aineenvaihdunnan mukana. Täyteainehoidot ovat sarjahoitoja mikäli lopputulos halutaan ylläpitää.

Ennen hoitoa keskustellaan tarpeistasi ja halutusta lopputuloksesta. Yhdessä käydään läpi toimenpiteen kulku sekä jälkihoito-ohjeet. Toipuminen on yksilöllistä, mutta turvotus arkuus ja mustelmat häviävät yleisimmin muutamassa päivässä. 2-3 päivää ennen hoitoa on hyvä välttää Omega rasvahappojen, kipulääkkeiden sekä alkoholin käyttöä.

Mikäli kehossasi on tulehdustila (flunssa, kuume yms.) on varattua aikaa hyvä siirtää eteenpäin. Jos sinulla on ollut herpes, on esilääkitys aloitettava ennen toimenpidettä. Aktiivisessa tilassa oleva herpes on este hoidolle.

Mesolift Derma SR-hoitokokonaisuus 159€

Kiinteyttävä hoito, jolla aktivoidaan ihon uudistumista ja nuorentumista. Koneellinen mikroneulaus sekä happokuorinta. Välitön, ainutlaatuinen ihoa kirkastava ja nuorentava hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Derma SR -hoitokokonaisuuteen yhdistettävä mikroneulaushoito on suunniteltu elvyttämään ja nuorentamaan ihoa. Saat pehmeämmän, kiinteämmän, kirkkaamman, kosteamman, täyteläisemmän ja nuorekkaamman ihon ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Mesolift mikroneulaushoitoon kehitetyn Derma SR Liner -laitteen avulla pystytään luomaan ihoon pieniä mikroaukkoja aina tyvisolukerrokseen asti. Näin mahdollistamme tehoaineseerumin vaikuttavien ainesosien, kuten hyaluronihapon ja erilaisten peptidien viemisen ihon oikeaan kerrokseen. Jolloin saamme tehokkaasti stimuloitua kollageenin ja elastaanin uudistumista, kosteutta ja kimmoisuutta kudoksessa.

6 erilaista tehohoitoa:
ANTI-AGING
SILMÄN YMPÄRYSALUE
ACNE
PIGMENTTIMUUTOKSET
COUPEROSA
VITAALINEN HIUSPOHJAN HOITO TULOSSA! Kysy tästä lisää, jos hiuksesi ovat alkaneet esim. harventua.
DERMA SR- Sveitsiläinen korkealle arvostettu tuotesarja takaa asiakkaille nopeita tuloksia. Tuotteiden aktiiviaineet on tutkitusti tehokkaita ja täyttävät tiukat vaatimukset laadussa sekä turvallisuudessa.

Tuotevalikoima

Varaa aika