Ostoskorin ikoni vie kassalle kun korissa on tuotteita
0
Kiinnitämme erityisen tarkkaa huomiota hygieniaan. Meille voit tulla turvallisin mielin hoitoihin ja parturi-kampaamopalveluihin.
Ripset ja kulmat

Ripset ja kulmat

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS

Ripsien värjäys 23€
Kulmien väri tai muotoilu 13€
Kulmien väri ja muotoilu 25€
Ripsien ja kulmien värjäys (sis kulmien muotoilun) 40€

RIPSIENPIDENNYKSET

Klassisissa ripsissä jokaiseen omaan ripseen tulee yksi ripsikuitu, kun taas volyymiripsissä ripseen laitetaan monta kuitua viuhkana. Ripsistä voidaan tehdä luonnolliset tai näyttävämmät.
Megavolyymit eroavat näistä meganäyttävyydellään. Megavolyymit laitetaan kertaluontoisesti eli ne sopivat satunnaiseen käyttöön esimerkiksi juhlaa varten. Megavolyymien laitto on n.4 tuntia, sillä laittoon menee tuplamäärä ripsikuituja. Ripsiteknikon kanssa voitte yhdessä pohtia, mitkä ripset sopivat juuri Sinulle.

Kestävät ja kauniit ripset toiveesti mukaan. Suositeltava huoltoväli on noin 2 – 4 viikkoa. Näin ripset pysyvät kauniina, sillä omia ripsiä tippuu normaalisti 1 – 3 kpl päivässä.

Huomioitavaa! Ripsienpidennysten ikäraja 18 vuotta. Tulethan puhtailla silmillä ripsien laittoon ja poistat piilolinssit ripsienlaiton ajaksi. Kotihoidossa on tärkeää ripsien puhdistus sekä harjaus tarvittaessa.

Klassiset ripset 110 €
Hybridit 110 €
Volyymiripset 119 €
Megavolyymit 159 €
Ripsihuollot 45 - 73€

KESTOTAIVUTUS

Kestotaivutuksella saat omille ripsillesi näkyvyyttä ja kaarevuutta. Se myös helpottaa päivittäistä meikkausta ja avaa katsetta. Hoidon yhteydessä ripsille tehdään myös vahvistava hoitokäsittely. Kestotaivutuksen pysyvyys on noin 4-8 viikkoa.

KULMIEN LAMINOINTI

Kulmien laminoinnissa tehdään kulmakarvojen kestokäsittely, joka nostaa esille pienetkin mikrokarvat, jolloin kulmakarvoista tulee paljon tuuheamman näköiset. Laminointi auttaa karvojen muodossa pysymistä. Kulmakarvat myös muotoillaan ja värjätään. Laminoinnin jälkeen laitetaan Vitamin lash botox- hoitonaamio, joka sisältää esimerkiksi vitamiineja, kollageenia ja luonnon öljyjä. Viimeiseksi laitetaan hoitoseerumi. Laminointi pysyy kulmissa noin 4 viikkoa. Huomioitavaa! Ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin ikäraja on 16 vuotta.

Ripsien kestotaivutus 69 €
Ripsien kestotaivutus ja värjäys 79 €
Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi (sis. värjäykset) 119 €
Kulmien laminointi (sis. muotoilun ja värin) 69€

KULMIEN HENNAVÄRJÄYS 50€

Hennalla värjätys kulmat sopii kaikille, oli kulmakarvoja sitten vähän tai ei ollenkaan. Hennavärillä saadaan väriä myös iholle, jolloin voidaan muokata kulmien epäsymmetriaa karvoista piittaamatta. Lopputulos ei kuitenkaan ole pysyvä niinkuin pigmentoinneissa ja microbladingissa. Pitkäkestoiset ja kauniit kulmat. Väri kestää ihotyypistä riippuen noin 2 viikkoa iholla, jonka jälkeen karvalla vielä 4-6 viikkoa.

Ajanvaraus ripsien ja kulmien käsittelyihin täältä.

Tuotevalikoima

Varaa aika