Ostoskorin ikoni vie kassalle kun korissa on tuotteita
0
Kiinnitämme erityisen tarkkaa huomiota hygieniaan. Meille voit tulla turvallisin mielin hoitoihin ja parturi-kampaamopalveluihin.
iS Clinical - tehokasta ihonhoitoa

iS Clinical - tehokasta ihonhoitoa

iS CLINICAL-TEHOKASTA IHONHOITOA

iS Clinical on USA.n suosituimpia medikaalisen tason ihonhoitosarjoista, ja monien julkkistenkin suosikki, joka on viimein saapunut Suomeen ja nyt SAVONLINNAAN!

Tämän aivan huikean, korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat mm. puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri rooleissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti. iS Clinical on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita ja tuotteilla on suuri kannattajakunta myös julkisuuden henkilöiden joukossa.

IS Clinicalin takana ovat pitkänlinjan biokemian, genetiikan, lääketieteen ja ihonhoidon ammattilaiset mm. Charlene deHaven, joka on laajasti tunnettu ja medioissa siteerattu lääkäri ja iS Clinicalin kliininen johtaja.

IS CLINICAL-KASVOHOIDOT

Koe ylelliset ja tehokkaat iS Clinical-kasvohoidot

iS Clinical-kotihoitotuotteiden lisäksi myös hoitolahoidot ovat hyvin suosittuja. Tunnetuin ja suosituin, julkkistenkin suosima hoitomuoto on Fire & Ice- hoito ja kemiallisten kuorintojen kategoriaa edustavat kosmetologitason kuorinta Prodigy Peel P2 ja lääkäriasematason Prodigy Peel Pro P3- kuorinta. Muista ylläpitää hoidon tuloksia huolellisen kotihoidon avulla, johon saat hoidon tekijältä selkeät ohjeistukset helppoihin kotihoito-ohjelmiin.

iS Clinical -tuotteet verkkokaupassaMuut kasvohoidot

Tuotevalikoima

Varaa aika