Ostoskorin ikoni vie kassalle kun korissa on tuotteita
0
Kiinnitämme erityisen tarkkaa huomiota hygieniaan. Meille voit tulla turvallisin mielin hoitoihin ja parturi-kampaamopalveluihin.
Neurosonic

Neurosonic

KEHO JA MIELI TARVITSEVAT TAUKOJA. ME TARJOAMME NIITÄ. ME AUTAMME SINUA OLEMAAN PARAS VERSIO ITSESTÄSI.

Neurosonic lievittää kehollista ja psyykkistä stressiä matalataajuusvärähtelyn avulla. Hoito vaikuttaa tuntoaistin ja lihashermojärjestelmän stimuloinnin kautta keskushermostoon. Neurosonic auttaa parantamaan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, edistää palautumista ja aktivoi lihasten toimintaa, vähentää kipuja, lievittää stressiä ja parantaa unen laatua.

Oletko urheilija? Värähtely nopeuttaa tutkitusti palautumista ja tekee siitä helpompaa. Sykevariaatio kasvaa, joka on selkeä merkki kehollisen palautumisen edistymisestä.

Uraputkessa? Henkisesti raskas työ voivat aiheuttaa hermostollisen yliaktiivisuuden. Tämä kierre tulisi katkaista mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, sillä pitkittyessään nämä oireet vaativat myös pidemmän toipumisajan. Neurosonic lisää parasympaattista toimintaa ja tämä edesauttaa kokonaisvaltaista palautumista.

Nukkumatti hukassa? Noin 80% Neurosonicia käyttävistä hyötyy merkittävästi jo 1–5 hoitokerralla ja saa apua unihäiriöihin.

Stressimittari punaisella? Stressaavia tekijöitä harvoin saa muuttumaan, mutta Neurosonic-hoidon ansiosta asioiden käsittelyyn saa “pidempää pinnaa”, eivätkä ne rasita enää samalla tavalla.

Kipuja siellä ja täällä? Kipu voi olla seurausta pitkittyneen stressin ja univajeen tuottamasta lihasjännityksestä sekä muutoksista keskushermoston toiminnassa, kudosten verenkierrossa ja nestekierrossa. Keholliseen stressiin on puututtava kehollisin keinoin. Värähtely rentouttaa lihaksia, jolloin verenkierto sekä happeutuminen paranee ja samalla lihaskipu sekä stressistä johtuvat selittämättömät kivut lievittyvät.

Levottomuutta tai ylikierroksia? Ylivire ja palautumisen ongelmat ovat aina merkki kehollisesta stressitilasta ja autonomisen hermoston häiriöstä. Tämä kierre tulisi katkaista mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, sillä pitkittyessään nämä oireet vaativat myös pidemmän toipumisajan. Neurosonic lisää parasympaattista toimintaa ja tämä edesauttaa kokonaisvaltaista palautumista.

Turvotusta? Huono ääreisverenkierto? Neurosonic-laitteen avulla tavoitellaan autonomisen hermoston toiminnan tasapainottumista. Ohjelmilla saadaan elimistö rentoutumaan, lasketaan liiallista sympaattista ja lisätään parasympaattista toimintaa. Samalla lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta palautuvat ennalleen nopeammin ja lihakset rentoutuvat.


Neurosonic on siis hyvin laaja-alainen hoitomuoto moneen ongelmaan:

 • Aineenvaihduntaan
 • Verenkiertoon
 • Nestekiertoon
 • Lihasten elastisuuteen
 • Hormonitoimintaan
 • Hermoston toimintaan
 • Hoidolla voidaan saada ahdistuneen ihmisen olotilaa kevennettyä.
 • Yliaktiivisen lapsen (ja toki myös aikuisen) mieltä rauhoitettua.
 • Koliikkivauvan vatsanpuruja helpotettua.
 • Migreenipotilaan kipuja vähennettyä.
 • Kipupotilaan kipuja pienennettyä ja kipulääkitystä vähennettyä.


Neurosonic on siis kaikin puolin miellyttävä ja turvallinen tapa helpottaa oloasi. Sopii kaikenikäisille, myös lapsille.

Tuotevalikoima

Varaa aika