Ostoskorin ikoni vie kassalle kun korissa on tuotteita
0
Kiinnitämme erityisen tarkkaa huomiota hygieniaan. Meille voit tulla turvallisin mielin hoitoihin ja parturi-kampaamopalveluihin.
Wellness Spa

Wellness Spa

Me Kauneuskeskus Ruususessa haluamme tarjota asiakkaillemme lääkkeettömiä hoitovaihtoehtoja, joilla voidaan täydentää muita hoitomuotoja lisävaikutuksen aikaansaamiseksi. Ruususen Wellness Spa -osaston runsaasta palveluvalikoimasta löytyy hoitovaihtoehtoja moneen vaivaan sekä ihan rentoutumiseen.

Esimerkiksi Wellness Spa -osastollamme on X°Cryo-huippukylmälaite, jota käytetään kivunhoidossa, turvotusten hoidossa ja kehon erilaisten tulehdustilojen lievittämiseen. Laitteessa on useita hoitopäitä, joilla kylmä kohdistetaan hoidettavalle alueelle 1-2 minuutin ajan. Kylmähoidolla on saatu hyviä tuloksia esimerkiksi reumaattisten kipujen hoidossa ja leikkausten jälkihoitona. Urheilijat käyttävät huippukylmähoitoa usein palautumiseen. Akuuttiin kipuun kylmähoito tuo helpotuksen usein jopa välittömästi. Jos on kyseessä vanha vaiva, vaatii se pidemmän hoitosarjan. Hoito lisää myös kollageenin tuotantoa, joten kasvomaski soveltuu paitsi migreenikivun hoitoon myös ihon elastisuuden lisäämiseen. Lue lisää huippukylmähoidosta.

Neurosonic-patjan vaikutus puolestaan perustuu matalataajuiseen värähtelyyn. Hoito stimuloi tuntoaistia ja lihashermojärjestelmää parantaen siten kehon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Laitteessa on palauttava, rentouttava ja aktivoiva ohjelma. Sitä voi vuokrata kotikäyttöönkin.

Lisäksi spa-puolen hoitoihin on jo vuosia kuulunut mikroverenkiertoa aktivoiva Bemer-verisuoniterapia. Mikroverenkierron paraneminen edistää kuona-aineiden poistumista kehosta sekä ravinteiden imeytymistä. Verisuoniterapiasta on saatu apua diabeteksesta johtuvien ongelmien sekä erilaisten verenkiertohäiriöiden tukihoitona. Myös tätä hoitoa käyttävät urheilijat treeneistä palautumiseen ja urheiluvammojen hoitoon.

Ruususen spa-osastolla on lisäksi infrapunasauna, poreamme ja lymfaterapialaite. Lämpimästi tervetuloa!

Tuotevalikoima

Varaa aika