Ostoskorin ikoni vie kassalle kun korissa on tuotteita
0
Kiinnitämme erityisen tarkkaa huomiota hygieniaan. Meille voit tulla turvallisin mielin hoitoihin ja parturi-kampaamopalveluihin.

Huippukylmähoito

Tule testaamaan cryo-huippukylmähoitoamme. Mahdollisuudet olosi paranemiseen ovat suuret ja apua hoidosta saa todella moneen vaivaan: esimerkiksi, se vähentää turvotusta ja nesteen kertymistä, lievittää tulehdustiloja, nopeuttaa leikkauksista ja urheiluvammoista palautumista sekä lievittää päänsärkyä ja migreeniä. Lue lisää, mihin kaikkeen huippukylmähoito auttaa.

Huippukylmähoito perustuu luonnollisiin menetelmiin, joten saat hyötysi lääkkeettömällä hoidolla. Hoidon perustana on keholle aiheutettu thermoshokki, joka aktivoi kehon omat hoitomekanismit verenkierrossa, imusuonistossa ja aineenvaihdunnassa.

Säännöllisellä viikon kestävällä paikallisella kylmähoidolla on saatu hyviä tuloksia verrattuna yksittäisiin hoitokertoihin. Kylmähoitoa suositellaan esimerkiksi vamman jälkeen 1-2 viikkoa kivun ja turvotuksen hoitoon. Reumassa kylmähoidon voi ottaa lääkehoidon tueksi reuman pahenemisvaiheisiin.

Verkkokaupasta voit ostaa 5 kerran sarjakortin. Yksittäiset hoidot on varattavissa Phorestissa tai puhelimitse 0400 959 477. Varaa aikasi, niin voimme kertoa sinulle lisää, miten XCryo-huippukylmähoito auttaa juuri sinua.

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

Varaa aika