Ostoskorin ikoni vie kassalle kun korissa on tuotteita
0
Kiinnitämme erityisen tarkkaa huomiota hygieniaan. Meille voit tulla turvallisin mielin hoitoihin ja parturi-kampaamopalveluihin.
Muut hoidot

Muut hoidot

Akupunktio 68€

Akupunktio on yksi monista kiinalaisen lääketieteen menetelmistä. Perinteisen käsityksen mukaan akupunktiota voi käyttää kaikenlaiseen elämänvoiman tasapainottamiseen. Tässä hengessä akupunktiota käytetään hyvinkin laajasti erilaisiin elämän laatua haittaaviin asioihin. Allergiat, tulehduskierteet, astma, ruuansulatusvaivat, vaikeus tulla raskaaksi, kuukautisvaivat ovat esimerkkejä fyysisistä vaivoista, joita voi neulahoidolla helpottaa. Lisäksi on näyttöä riippuvuushoidoissa neulojen onnistuneesta vaikutuksesta ja stressin kaikenlaisten oireiden helpottamisesta.

Äänimaljahoito

89 € / 1 hlö. parihoito 150 €
Ryhmälle (min. 7 hlö) 25 €/hlö

Äänimaljahieronnassa maljat soivat keholla ja niiden värähtely ulottuu hyvin syvälle – jopa sinne minne hierojan sormet eivät ylety. Aika ja paikka menettävät merkityksensä äänen ja värähtelyn luodessa tilaa, keho ja mieli rentoutuvat ja rauhoittuvat. Harmoniset äänet ja keholla tunnettava maljojen värähtely luovat täysin uuden tunteen – uuden maailman, jossa totuus ja fantasia yhdistyvät ja jossa ei ole rajoja. lopuksi tee tarjoitu

Bemer-patjahoito

35 € / 20 min hoitokerta
5xsarjahoidossa 5. kerta ilmainen. Sarjakortti 2 kk voimassa.

Fysikaalista verisuoniterapiaa käytetään monissa eri yhteyksissä. Mikroverenkierron paraneminen eli parempi veren virtaus pienimmissä verisuonissa tukee terveyttä, immuunijärjestelmää ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. BEMER-terapialla ennaltaehkäistään sekä annetaan hoitoa sairauksiin ja tiloihin, joita vaikeuttaa heikentynyt mikroverenkierto. Esimerkkejä tällaisista sairauksista ja vaivoista:

– akuutti ja krooninen kipuoireyhtymä
– krooniset tuki- ja liikuntaelimistöä rappeuttavat sairaudet
– krooninen väsymys
– krooniset aineenvaihduntahäiriöt
– krooniset häiriöt haavojen parantumisessa
– heikentynyt elämänlaatu
– elinten vajaatoiminta
– alaraajojen valtimoita ahtauttava sairaus
– polyneuropatiat

Tutustu Kauneuskeskus Ruususen Bemer-kauppaan.

Infrapunasauna

1 hlö 29 €
2 hlö 25 €/hlö
3 hlö 19 €/hlö

Infrapunasauna on todellinen terveyskeidas, joka antaa käyttäjälleen kokonaisvaltaisen rentouden tunteen. Infrapunasauna puhdistaa ihoa, parantaa ihon ulkonäköä, stimuloi ihosolujen uusiutumista, ehkäisee verenpurkaumia, parantaa ihon aineenvaihduntaa. Iho muuttuu pehmeäksi, sen jäntevyys, joustavuus ja väri paranevat. Infrapunasauna lisää energisyyttä.
Helppo yhdistää muihin hoitoihin. Saunassa olo aika suositus max 30 min.

Kokous- ja rentoutustila

Tilavuokra 20 €/ tunti tai 100€/ vrk

Tuotevalikoima

Varaa aika