Ostoskorin ikoni vie kassalle kun korissa on tuotteita
0
Kiinnitämme erityisen tarkkaa huomiota hygieniaan. Meille voit tulla turvallisin mielin hoitoihin ja parturi-kampaamopalveluihin.
Kestopigmentointi

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on silmien ja huulirajojen sekä kulmakarvojen pitkäkestoista korostamista. Se helpottaa joka aamuista meikkaamista ja antaa mahdollisuuden olla huoliteltu tilanteissa, joissa meikin käyttö on hankalaa.

Teemme kestopigmentoinnit Swiss Color® kestopigmentointi väreillä. Laadukkailla ja turvallisilla raaka-aineilla varmistetaan lopputuloksen värin intensiivisyys ja kestävyys.

Swiss Color® OS pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, vaarallisia atso-värejä, PAH- yhdisteitä (Polysykliset aromaattiset hiilivedyt), eikä kiellettyjä raskasmetalleja, tai vaarallisia aromaattisia amiineja kuten NDELA.

Näin saamme aikaan laadukkaat ja todella pitkäkestoiset kestopigmentoinnit. Pigmentit ovat dermatologisesti testatut ja hypoallergeeniset. Niiden ainutlaatuinen koostumus minimoi allergisten reaktioiden riskin.

Jälkipigmentointi tehdään kuuden viikon kuluttua. Kestopigmentoinnin vahvistusta suositellaan 1-2 vuoden välein.

  • Eye Liner yläpuoli 295 €
  • Eye Liner alapuoli 100 €
  • Eye Liner Ylä- ja alapuoli 395 €
  • Kulmienpigmentointi Shadowtekniikalla 395 €
  • Kulmienpigmentointi 3D Karvatekniikalla 395 €
  • Kauneuspilkku-pigmentointi 65 €

(Hintoihin sisältyy jälkipigmentointi)

Microblading

Microbladingissa luodaan luonnolliset kulmakarvat piirtämällä iholle hentoja karvoja. Microblading terällä tehdään iholle karvanmallinen viilto ja tämän avulla väripigmentit työstetään ihoon. Swiss Color MB –pigmentit eivät sisällä rautaoksideja sekä täyttävät kaikki laatuvaatimukset ja ovat turvallisia. Pigmentit säilyvät iholla vaihtamatta sävyä, ovat peittäviä ja kestävät iholla pitkään.

Microblading pysyvyys on yksilöllistä, siihen vaikuttavat asiakkaan ihotyyppi ja muut ulkoiset tekijät. Yleinen pysyvyys on n. 6 - 12 kk. Mikroblading soveltuu paremmin nuoren iholle.

Microblading kulmat 250 €

Voit varata ajan maksuttomaan konsultaatioon koskien kestopigmentointia ja microbladingia soittamalla puh. 0400 959 477.

Varaa aika