Ostoskorin ikoni vie kassalle kun korissa on tuotteita
0
Kiinnitämme erityisen tarkkaa huomiota hygieniaan. Meille voit tulla turvallisin mielin hoitoihin ja parturi-kampaamopalveluihin.
Kasvohoito ja ihonpuhdistus

Kasvohoito ja ihonpuhdistus

Terve iho on kaunis iho! Kauneuskeskus Ruususessa kasvohoitoja tekevät alan ammattilaiset SKY Kosmetologit ja Ihoterapeutit!
Jokainen kasvohoitosi on aina erilainen. Iho muuttuu jatkuvasti, sillä siihen vaikuttavat monet sisäiset sekä ulkoiset tekijät, kuten hormonit, perimä ja ilmasto. Pitkän kokemuksen ja kouluttautumisen tuomaa asiantuntemusta ja nykyaikaisia laitteistoa hyödyntäen löydämme parhaan hoitoratkaisun Sinun ja ihosi tämänhetkisiin tarpeisiin.Kaikkien kasvohoitojen alussa teemme tarkan ihoanalyysin, jossa kartoitamme ihosi kunnon ja hoidon tarpeet. Kasvohoito sinun toiveesi mukaan. Suo hetki aikaa ihanalle hemmotteluhoidolle tai anna ammattilaisten auttaa sinua iho-ongelmissasi.

Jos et tiedä mitä ihosi tarvitsee, varaa aika Täydelliseen kasvohoitoon ja valitaan yhdessä ihonhoidon ammattilaisen kanssa paras hoito ihollesi. Hoidot sopivat sekä miehille että naisille.

Jos tavoitteenasi on saada vuosia nuoremmaksi-ilme ilman kirurgin veistä, varaa aikaa ihoanalysiin.

Tuotevalikoima

Varaa aika