Ostoskorin ikoni vie kassalle kun korissa on tuotteita
0
Kiinnitämme erityisen tarkkaa huomiota hygieniaan. Meille voit tulla turvallisin mielin hoitoihin ja parturi-kampaamopalveluihin.
Ayurveda hoidot ja elämäntapa

Ayurveda hoidot ja elämäntapa

Ayurveda on kehon, mielen ja sielun tasapainoa.

Ayurveda on tietoa (veda) elämästä (ayur), jonka juuret ulottuvat tuhansien vuosien päähän Intiaan, josta Ayurvedan opit ovat myöhemmin levinneet kaikkialle maailmaan.

Ayurveda on elämisen taito, jonka tavoite on elää tasapainoista elämää ympäristönsä ja itsensä kanssa, mahdollistaen elämästä nauttimisen mahdollisimman pitkään, läpi koko elämänsä.

Suomessa Ayurveda on tullut tutummaksi erityisesti tasapainottavista, kokonaisvaltaisista hoidoistaan, sekä omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten keskuudessa noudatetaan ayurvedaista elämäntapaa. Useat suomalaiset ovat saaneet Ayurvedasta kokonaisvaltaisen avun erilaisiin terveydellisiin haasteisiin esim. stressiin, suolisto- ja iho-ongelmiin, unettomuuteen, hormonaalisiin epätasapainotiloihin sekä ennalta ehkäisevästi vahvistamaan omaa vastustuskykyä, tukemaan omaa hyvinvointia ja terveyttä.

Olette ehkä huomanneet, että meillä ihmisillä on omat eroavuutensa jolloin on hyvä huomioida ihminen yksilönä omine tarpeineen. Jokaisella meillä on oma keho yksilöllisine tarpeineen, vahvuuksineen ja heikkouksineen. Ayurvedan kehotyyppiajattelu perustuukin ymmärrykseen, että mikä on normaalia toiselle se voi olla epänormaalia ja epämiellyttävää toiselle. Siksi esimerkiksi terveellinen ravinto ja liikunta ovat Ayurvedan mukaan meille jokaiselle luonnostaan eri asioita.

Tuotevalikoima

Varaa aika