Ostoskorin ikoni vie kassalle kun korissa on tuotteita
0
Kiinnitämme erityisen tarkkaa huomiota hygieniaan. Meille voit tulla turvallisin mielin hoitoihin ja parturi-kampaamopalveluihin.
Rentoutuskellunta

Rentoutuskellunta

Rentoutuskellunta on hyödyllinen menetelmä ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa. Se poistaa tehokkaasti lihaskireyttä, jännitystiloja ja kipuja.

Kelluntaa on käytetty stressin helpottamiseen sekä unettomuuteen jo vuosikymmenien ajan. Tutkimuksilla on todettu rentoutumiskellunnan laskevan stressihormoni kortisolin tuotantoa, jonka tiedetään olevan monien sairauksien alkusyynä. Rentoutuneessa tilassa myös sydämen syke ja verenpaine laskee.

Noin kolme metriä pitkä ja kaksi metriä leveä kelluntatankki on täytetty 31-asteisella suolavedellä. Veden suolapitoisuus on niin korkea, että ihminen ei uppoa, vaan hän voi huoletta antautua veden varaan. Tankin kannen voi jättää raolleen tai sulkea. Tankissa voi kuunnella musiikkia, mutta suosittelemme kelluntaa täydessä hiljaisuudessa. Jopa himmeät valot olisi hyvä sammuttaa kokonaan. Usein kelluja rentoutuessaan nukahtaa. Tunnin kellunta vastaa vaikutuksiltaan jopa kuuden tunnin unta.

Tuotevalikoima

Varaa aika