Ostoskorin ikoni vie kassalle kun korissa on tuotteita
0
Kiinnitämme erityisen tarkkaa huomiota hygieniaan. Meille voit tulla turvallisin mielin hoitoihin ja parturi-kampaamopalveluihin.

HyalyronPen

295,00 €

Neulaton, lähes kivuton ja nopea parantuminen!

Kaipaatko ihon juonteisiin tasoitusta? Huulille muotoilua, muhkeutta tai epäsymmetrisyyden tasoitusta? Hyaluron Pen antaa iholle täyteläisyyttä ja kosteutusta.

Hyaluron Pen -hoidossa täyteaineena on hyaluronihappo, jota ihmisessä on jo luonnostaan. Hyaluronihappo on kehon kosteuttava ainesosa, joka sitoo itseensä nestettä. Täyteaineet ovat biohajoavia, eli ne poistuvat elimistöstämme vähitellen aineenvaihdunnan mukana. Täyteainehoidot ovat sarjahoitoja mikäli lopputulos halutaan ylläpitää.

Ennen hoitoa keskustellaan tarpeistasi ja halutusta lopputuloksesta. Yhdessä käydään läpi toimenpiteen kulku sekä jälkihoito-ohjeet. Toipuminen on yksilöllistä, mutta turvotus arkuus ja mustelmat häviävät yleisimmin muutamassa päivässä.

2-3 päivää ennen hoitoa on hyvä välttää Omega rasvahappojen, kipulääkkeiden sekä alkoholin käyttöä. Mikäli kehossasi on tulehdustila (flunssa, kuume yms.) on varattua aikaa hyvä siirtää eteenpäin. Jos sinulla on ollut herpes, on esilääkitys aloitettava ennen toimenpidettä. Aktiivisessa tilassa oleva herpes on este hoidolle.

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

Varaa aika