Ostoskorin ikoni vie kassalle kun korissa on tuotteita
0
Kiinnitämme erityisen tarkkaa huomiota hygieniaan. Meille voit tulla turvallisin mielin hoitoihin ja parturi-kampaamopalveluihin.

PlasmaPen

420,00 €

Hyvästi roikkuvat ja raskaat silmäluomet. Plasmakynähoidon ansiosta tarjoamme hellävaraisen vaihtoehdon silmäluomileikkauksille!

Ajan myötä ihomme elastisuus ja kimmoisuus vähenee, tehden ihosta ryppyisen ja raskaan. Ikääntymisen merkit näkyvät usein ensimmäisenä ohuella silmänympärysiholla. Vaikka lepäisimme tarpeeksi ja elämäntapamme olisivat kunnossa, emme pysty itse vaikuttamaan raskaisiin silmäluomiin, jotka tekevät ilmeestä helposti väsyneen ja surullisen. Raskaat silmäluomet eivät ole useinkaan pelkästään esteettinen haitta, sillä monet voivat kärsiä myös päänsärystä, silmien kirvelystä ja väsymisestä sekä näkökentän pienenemisestä.

Silmäluomien leikkaus kirurgisesti on suuri operaatio ja sen jälkeen tarvitaan pitkä aika ihon palautumiseen ja paranemiseen. Veitsetön vaihtoehto eli plasmakynähoito on hellävarainen vaihtoehto silmäluomileikkauksille.

Ennen hoitoa suosittelemme ajanvarausta veloituksettomaan konsultaatioon. Hoitotulos pysyy ihossa arviolta noin kaksi vuotta tai pitempäänkin.

Hoidon kesto noin 120 min.

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

Varaa aika