Ostoskorin ikoni vie kassalle kun korissa on tuotteita
0
Kiinnitämme erityisen tarkkaa huomiota hygieniaan. Meille voit tulla turvallisin mielin hoitoihin ja parturi-kampaamopalveluihin.
Aknen hoito

Aknen hoito

Akneongelmat vaivasivat melkein neljä vuotta.

Ihon ongelmat olivat nuorempana lievempiä ja enimmäkseen ihon pinnassa. Ne hävisivät myöskin aina nopeasti. En kokenut ihoa mitenkään hankalana aikaisemmin.

Akne alkoi syksyllä 2017 hormonaalisen ehkäisyn myötä, kun aloin käyttää minipillereitä. Iho muuttui hiljalleen tulehtuneeksi, tukkeutuneeksi ja kipeäksi. Akne keskittyi eniten poskille ja leukaan, mutta nenän ja otsan alue oli välillä myös näppyinen. Ihmettelin vain mikä ihoa vaivaa kun näppyjä tuli vain lisää ja iho meni huonoon kuntoon. Silloin oli helpoin peittää ongelmat meikillä.

Aknen alkaessa en ymmärtänyt alkuun ollenkaan, että se liittyi minipillereihin. Koitin muuttaa ruokavalion täysin mutta siitä oli pientä apua vain silloin. Jätin maitotuotteet pois ruokavaliosta Myös einesruokien vähentäminen minimiin auttoi ihoa jonkin verran. Makeita ja suolaisia herkkuja välttelin myös, kun niistä tuli muutama päivä syömisen jälkeen heti näppyjä ja iho tulehtui lisää. Ihan joka päivä en jaksanut välittää syömisistä. Välillä turhauduin ihoon ja se ei tuntunut ollenkaan omalta.

Myös stressaaminen pahensi ihoa.

Vuosi sitten vaihdoin toiset kokeilemani minipillerit kokonaan pois, jolloin tulehdus osittain pieneni ja keskittyi enemmän leukaan ja hieman poskiin. Silti kipeitä ihonalaisia finnejä tuli silloin tällöin, välillä varsinkin otsaa ja poskiin. Akne ei alkanut näyttämään häviämisen merkkejä.

Kauneuskeskus Ruususeen tuli kesällä 2020 uusi hoitosarja iS Clinical, josta löytyy hoitoja ja tuotteita akneongelmiin.

Suunniteltiin siis Mervin kanssa yhdessä hoitosarja, jolla lähdettiin tervehdyttämään tulehtunutta ja tukkeutunutta ihoa.

Mervi aloitti hoitosarjaa tekemällä Exfoliating Clear Skin, joka on tehokas hoito nujertamaan aknen ihosta. Se rauhoittaa tulehdusta ja puhdistaa huokosia tukkeumista. Kotiin hankin hoidon päätteeksi kolme suositeltua tuotetta. Aamuin illoin puhdistuksena Cleansing complex, seerumina Active serum ja kosteuttamaan Hydra-cool serum.

Syväpuhdistava geelimäinen Cleansing complex liuottaa tukkeumia, supistaa huokosia ja vie meikit samalla.

Active serum on iS Clinicalin tehokkain hoitoseerumi tulehdukseen, epätasaisuuteen ja kirkastaa. Levitän sitä puhtaalle iholle muutamia tippoja jolloin iho hieman kihelmöi hetken.

Kosteutukseen riittää minun akneiholleni Hydra-cool serum, joka viilentää ja antaa rauhoittavaa kosteutusta. Seerumi sopii myös hyvin meikin alle, mutta itse käytän nykyään hyvin vähän meikkiä arkisin.

Tulehdukset alkoivat jonkin verran hävitä jo ensimmäisen hoidon jälkeen.

Mervi teki toisen hoidon 10 päivän päästä, siinä oli paras mahdollinen tehdä HydraFacial ja Pdt-valo 10 min. HydraFacial poistaa tukkeumia ja mustapäitä iholta, kuorii ihon epätasaisuutta ja tekee tosi raikkaan ihon. Laitteen säiliöön jäi onneksi paljon ylimääräistä eli iholta lähti kuonat ja mustapäät, jolloin myös kaikki hoitotuotteet pääsee paljon paremmin hoitamaan ja vaikuttamaan.

Muutaman viikon päästä tehtiin kolmas kasvohoito, Fire&Ice, joka on kevyt, kemiallinen happokuorinta. Hoidon jälkeen iho oli hyvin kuulas ja terveen oloinen. Hoito oli myös nopea, kun siinä meni alle tunti.

Aina joka hoidon alussa Mervi katsoi ihon kunnon, jonka mukaan hoidot sitten toteutettiin.

Hoitojakson jälkeen iho on ollut parhaimmassa kunnossa mitä moneen vuoteen on ollut. Kotona päivittäinen iS Clinical tuotteiden käyttö jatkaa kasvohoitojen vaikutusta ja ylläpitää selkeästi ihon terveyttä.

Tehokas aknen hoitorutiini Ruususen verkkokaupasta

Aamuisin:

  • Cleasing Complex puhdistusgeeli, joka poistaa tehokkaasta meikin ja epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa
  • Hydra-Cool Serum tulehdusta rauhoittava ja kosteuttava tehoseerumi antaa riittävän kosteudun ihollesi tukkimatta ihoa
  • Extreme Protect SPF 30 kosteuttava hoitotuote, joka suojaa akneihoa auringon aiheuttamilta haitallisilta muutoksilta

Iltaisin:

  • Cleasing Complex puhdistusgeeli, joka poistaa tehokkaasta meikin ja epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa
  • Hydra-Cool Serum tulehdusta rauhoittava ja kosteuttava tehoseerumi antaa riittävän kosteudun ihollesi tukkimatta ihoa
  • Tehohoitona iltaisin Active Serum aktivoiva seerumi auttaa ihoa uudistumaan terveempänä

Ruususen verkkokaupasta saat toimivat ja kauneushoitolassamme akneiholle testatut tuotteet helposti toimitettuna.

Varaa aika