Ostoskorin ikoni vie kassalle kun korissa on tuotteita
0
Kiinnitämme erityisen tarkkaa huomiota hygieniaan. Meille voit tulla turvallisin mielin hoitoihin ja parturi-kampaamopalveluihin.

iS Clinical Extreme Protect SPF30 päivävoide 100ml

92,00 €

Nauti kesästä ja auringosta turvallisesti!

4-in-1 tuote

  • Auttaa suojaamaan ja korjaamaan kollageenia
  • Vähentää ryppyjä ja juonteita
  • Kosteuttaa, tasoittaa ja pehmentää ihoa
  • Laajakirjoinen UVA- ja UVB-suoja SPF30

Extreme Protect SPF 30 on kliinisesti todistettu suojaavan ja korjaavan DNA:ta mikä on super juttu ihonhoitomarkkinoilla tällä hetkellä! Tämä kosteuttava aurinkovoide auttaa myös korjaamaan auringon aiheuttamia haittavaikutuksia vähentämällä auringon synnyttämää punoitusta ja tulehtuneisuutta. Tarjoaa iholle antioksidantteja runsaasti sisältävän suojakerroksen. Minimalistin must-tuote!

Käyttö

Auttaa kosteuttamaan ja estämään auringossa palamiselta. Ohjeiden mukaan käytettynä, yhdessä muiden auringolta suojaavien keinojen kanssa (katso ohjeet) vähentää ihosyöpäriskiä ja auringon aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

Ohjeet

Levitä tuotetta iholle runsaasti 15 minuuttia ennen auringolle altistumista. Käytä vedenkestävää aurinkovoidetta, jos uit tai hikoilet. Levitä uudelleen vähintään 2 tunnin välein. Auringossa vietetty aika lisää ihosyöpäriskiä ja ihon ennenaikaista ikääntymistä. Vinkki: rajoita suorassa auringonpaisteessa viettämääsi aikaa erityisesti klo 10-14 välisenä aikana. Käytä pitkähihaisia paitoja, housuja, hattua ja aurinkolaseja.

Varoitukset

Vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä vahingoittuneelle tai rikkoutuneelle iholle. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Huuhtele pois vedellä. Mikäli ilmenee ihottumaa, lopeta tuotteen käyttö ja ota yhteyttä lääkäriin.

Muuta tietoa

Suojaa tuote liialliselta kuumuudelta ja suoralta auringonpaisteelta.

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

Varaa aika