Ostoskorin ikoni vie kassalle kun korissa on tuotteita
0
Kiinnitämme erityisen tarkkaa huomiota hygieniaan. Meille voit tulla turvallisin mielin hoitoihin ja parturi-kampaamopalveluihin.

XLASH PRO Eyelash Serum- ripsiseerumi

89,00 €

XLASH Eyelash Serum -ripsiseerumi on luonnollisesti pitkien, täyteläisten ja hyvinvoivien ripsien salaisuus. Xlash-ripsiseerumin avulla voit sanoa hyvästit ylläpitoa vaativille ripsipidennyksille, hankalasti kiinnitettäville irtoripsille ja jopa ripsivärille. Laadukas ripsiseerumi sisältää huolella valittuja luonnollisia uutteita, tehokkaasti kosteuttavia ainesosia sekä tehokkaita aktiiviaineita. Vaikuttavien tulostensa ansiosta Xlash on noussut Ruotsin suosituimmaksi ripsiseerumiksi ja Xlash-tuotteita myydään maailmanlaajuisesti.

Xlash PRO Eyelash Serum on sisällöltään sama tuote kuin Xlash Eyelash Serum, mutta tuplasti isommassa ja siksi myös pidempään riittävässä pakkauksessa.

KÄYTTÖ: Levitä Xlash-ripsiseerumia kerran päivässä, mieluiten iltaisin, 28 päivän ajan. Kun olet saavuttanut haluamasi lopputuloksen, voit käyttää Xlash-seerumia 2-3 kertaa viikossa lopputuloksen ylläpitämiseksi.
Suosittelemme käyttämään Xlash-seerumia vain yläripsien tyvessä ja välttämään silmän sisänurkkaa. Seerumia ei suositella levitettävän alaripsien tyveen tai silmien sisänurkkiin, sillä silmien räpyttäminen saattaa levittää tuotetta.

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

Varaa aika