Ostoskorin ikoni vie kassalle kun korissa on tuotteita
0
Kiinnitämme erityisen tarkkaa huomiota hygieniaan. Meille voit tulla turvallisin mielin hoitoihin ja parturi-kampaamopalveluihin.

iS Clinical Warming Honey Cleanser 120g puhdistustuote

55,00 €

Puhdistaa – kosteuttaa – rauhoittaa

Täyteläinen ja ylellinen ihon puhdistustuote, joka sisältää puhtainta mahdollista hunajaa, kuningatarhyytelöä sekä propolista, jotka saavat iholla aikaan ainutlaatuisen tunteen puhdistaen samalla ihoa tehokkaasti ja kuorien ihoa hellästi. Tuote jättää ihon erittäin kosteaksi ja se auttaa tasoittamaan ongelmallisia ihotyyppejä.

WARMING HONEY CLEANSER sisältää myös papaijan entsyymeitä ja vihreän teen uutetta. Nämä raaka-aineet kuorivat ja ravitsevat ihoa edelleen jättäen ihon näyttämään ja tuntumaan samettisen pehmeältä. Syväpuhdistaa, saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä, auttaa suojaamaan ihoa ympäristöhaitoilta, sopii loistavasti iholle johon tulee helposti näppylöitä, täyteläinen, ylellinen hunajageeli, ei sisällä parabeenejä.

KÄYTTÖ: Levitä WARMING HONEY CLEANSER -puhdistustuotetta tasaisesti iholle välttäen silmänympärysaluetta. Hiero hellästi 3-5 minuutin ajan. Iholla tuntuu hieman lämmön tunnetta. Poista huuhtelemalla ja kuivaa kevyesti painelemalla pyyhkeellä.

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

Varaa aika