Ostoskorin ikoni vie kassalle kun korissa on tuotteita
0
Kiinnitämme erityisen tarkkaa huomiota hygieniaan. Meille voit tulla turvallisin mielin hoitoihin ja parturi-kampaamopalveluihin.

ghd Platinum+ Styler-muotoilurauta

299,95 €
Maailman ensimmäinen älymuotoilurauta, joka ennakoi hiustesi tarpeet.

ghd platinum+ styler -muotoiluraudassa on mullistava ultra-zone ennakoiva teknologia. Se tunnistaa jokaisen hiussuortuvan ja mukauttaa lämpötilaa varmistaakseen ihanteellisen 185 °C lämpötilan säilymisen tasaisena molemmissa lämpölevyissä. Kaunis lopputulos yhdellä vedolla. Levyjen lämpötilaa valvotaan 250 kertaa sekunnissa. Tämän mullistavan muotoiluraudan ennakoiva teknologia tunnistaa hiustesi paksuuden ja toimintanopeutesi ja säätää lämpöä sen mukaan. Muotoiluraudan sulavat linjat mahdollistaa kiharoiden, laineiden ja täydellisen suoran kampauksen luomisen helposti.

Ainutlaatuinen wishbone-sarana varmistaa, että levyt pysyvät oikeassa linjassa toisiinsa nähden muotoilun aikana. Kehittyneet, tarkkuushiotut ja jousitetut levyt vaivattomaan ja täydellisen sujuvaan muotoiluun ja antamaan kiiltoa. Yleisjännitteen ansiosta voit säilyttää tyylisi minne tahansa matkustatkin. Automaattinen valmiustila antaa mielenrauhaa sammuttamalla muotoiluraudan, kun sitä ei käytetä 30 minuuttiin.

Muotoiluraudan mukana tulee lämmönkestävä lämpölevyjen suojus.

Osta luottavaisin mielin
Taatusti aito tuote sekä valmistajalta 3 vuoden takuu.

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

Varaa aika