Meikit

Tiesitkö, että vääränlaiset meikkituotteet aiheuttavat ihollesi epäpuhtauksia, allergisia reaktioita ja kuivuutta? Tällöin oikeanlaisesta ihonhoidostakaan ei ole apua.

Meikkisarjoinamme ovat Make-up Designory ja Silk oil of Morocco.

Make-up Designory eli MUD on ammattimeikkisarja, jolla saadaa loihdittua meikkaukset ja maskeeraukset. Voit tehdä virheettömän meikkipohjan iholle, joka sopii täydellisesti ihosävyysi, MUD-tuotteilla. Valitse irtopuuteri ja peiteväri peittämään kevyesti. Tai luo uusi allover-hehku Bronzerilla tai kerma Cream Foundation, Corrector ja puristettu jauhe viimeistellyn ilmeen saavuttamiseksi

Silk oil of morocco on mineraalimeikkisarja, jonka tuotteet ovat puhtaita ja ihoa hoitavia mutta myös värikylläisiä ja kestäviä. Kaikissa tuotteissä on sertifioitu kylmäpuristettu arganöljy, oikea ”ihmeöljy”. Se kosteuttaa ja suojaa ihoa, lisää ihon elastisuutta sekä silottaa aknearpia.

Silkin meikit tuntuvat ihollasi kevyeltä sekä hoitavat sitä koko päivän. Näin tuet ihonhoitoasi turvallisilla meikkituotteilla. Meikit sopivat myös vegaaneille, koska ne eivät sisällä mitään eläinperäisiä tuotteita.

Luonnonmineraaleista syntyvät puuterimaiset mineraalimeikit eivät sisällä keinotekoisia säilöntäaineita, väriaineita tai hajusteita. Niissä ei myöskään ole ihohuokosia tukkivia tai ihoa kuivattavia aineosia kuten mineraaliöljyä, alkoholia tai silikonia. Mineraalimeikit sopivat niin herkkä- kuin kuivaihoisille sekä rasvoittuvalle epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Anna ihosi hengittää!

Koemeikki            27 €

Päivämeikki          30 €

Juhlameikki          65 €

Hää- ja morsiusmeikki     99 €
sis. koemeikin

Meikkiopastus        75 €

 

Varaa aika