Ostoskorin ikoni vie kassalle kun korissa on tuotteita
0
Kiinnitämme erityisen tarkkaa huomiota hygieniaan. Meille voit tulla turvallisin mielin hoitoihin ja parturi-kampaamopalveluihin.
Silitysrauta-kasvohoito (RF-hoito)

Silitysrauta-kasvohoito (RF-hoito)

”Silitysrauta” RF-Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja erittäin tehokkaasti ja turvallisesti.

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudoksen kivuttomasti. Hoito lisää kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta myös kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu.

Lämpö parantaa verenkiertoa, jolloin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho kutistuu ja kiinteytyy, jolloin pienet rypyt ja poimut häviävät.

Hoidolla saadaan hyviä tuloksia jo heti ensimmäisellä hoitokerralla, mutta parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla 4-8 kerran sarjana viikoittain. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan ylläpitohoitoja 1-2 kk välein.

RF-laitehoito on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Hoito vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien yläpuolella, sivulla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin ja tummiin silmänympäryksiin.

Tehokasta apua myös niille, jolla on nasolipoimut, hamsteripussit, huulijuonteet, roikkuva kaulaniho ja kaulanalueen rypyt.

Hoito kiinteyttää, kirkastaa ja vahvistaa!

Suosittelemme PDT-Valohoitoa RF- hoidon jälkeen, jolloin saat yhdeltä hoitokerralta maksimaalisen hoitotuloksen. Hoidon vaikutus jatkuu solutasolla vielä useita päiviä hoidon jälkeenkin.

Kesto: 60 min.

Varaa aika kätevästi netissä tai soittamalla 0400 959 477

Lue Annan ja Arjan Vuosia nuoremmaksi-matkasta.

Varaa aika