Ostoskorin ikoni vie kassalle kun korissa on tuotteita
0
Kiinnitämme erityisen tarkkaa huomiota hygieniaan. Meille voit tulla turvallisin mielin hoitoihin ja parturi-kampaamopalveluihin.
4 askelta täydelliseen meikkiin

4 askelta täydelliseen meikkiin

Olemme koonneet parhaat vinkit yhteen, jotta sinä voisit valita sinulle sopivat tuotteet ja korostaa ainutlaatuisen kauniita piirteitäsi. Samalla esittelemme uuden MUD-meikkisarjan. MUD on täydellinen ammattitason meikkisarja, joka on nyt myös sinunkin saatavilla. Korkeapigmenttiset tuotteet helpottavat meikkaamistasi ja ovat riittoisia.

Tiesitkö, että MUD-meikkisarjaa käytetään paljon elokuvameikkien tekoon. Korkeapigmenttiset meikit peittävät tehokkaasti ja kestävät koko päivän.

1. Näin teet virheettömän pohjan meikille

Meikinpohjustusvoiteella eli primerilla teet meikillesi kauniin ja kestävän pohjan. Primerin tarkoitus on tehdä meikistä kestävämpi ja tasoittaa ihon epätasaisuuksia sekä ihonväriä. Tuloksena kestävä meikki, kaunis ja sileä ihon pinta.

Miten käytetään? Ravistele ensin ja purista sitten arvioitu määrä alustalle. Levitä siveltimellä tai sienellä ohuelti, puhtaalle ja kuivalle iholle. Anna sen jälkeen kuivahtaa hetki ennen kuin levität meikkivoidetta primerin päälle.

Vinkki kiireisellä: Voit myös sekoittaa primerin ja meikkivoiteen keskenään, jolloin pohjasta tulee kuultavampi ja meikin tekeminen onnistuu nopeammin. Lisähehkua saat lisäämällä hieman enemmän primeria.

Tuote: MUD primer: Peitä ihon pienet epätasaisuudet ja punoitukset. Tee koko päivän kestävä pohja meikille.

Vinkki: Kasvojesi iho ei ole saman värinen kauttaaltaan. Parhaiten punertavia nenänpieliä tai sinertäviä silmänalusia peittää vastaväri. MUD sarjan meikkivoiteista voit koostaa juuri ihosi tarpeisiin valitut sävyt valitsemalla useamman sävyn meikkipohjan tekemiseen. Katso videolta vinkit kuinka meikkivoiteen perusväri valitaan ihon pohjasävyn mukaan ja sitä täydennetään yhdellä tai kahdella väriä korjaavalla sävyllä.

Meikkivoide tekee ihollesi kauniin sävyn ja tasaisen ihon pinnan.

MUD Cream Foundation on erinomainen valinta, kun haluat hyödyntää erisävyjä ihon värierojen peittämiseen

Vinkki: oletko huomannut, kun kesän jälkeen ihon sävy muuttuu eikä sama meikkivoide tahdo enää sopia. Mitäs jos valitsisit kaksi sävyä ja sekoittaisit niistä sopivan värin ihollesi. Kahden sävyn avulla pääset myös muotoilemaan kasvojesi piirteitä.

MUD sarjan ainutlaatuinen kakkumeikkivoide tekee meikkivoiteen levittämisen helpoksi ja nopeaksi pakkauksen mukana tulevan sienen avulla. Meikkivoide on riittoisa ja sitä on helppo annostella sopiva määrä. Saat halutessasi peittävämmän lopputuloksen kerrostamalla meikkivoidetta.

Tuotteet: MUD Cream Foundation meikkivoide

Vinkit värin valintaan: valitse astetta vaaleampi sävy, jos haluat näyttää nuoremmalta.

Meikkivoiteissamme on laaja valikoima eri sävyjä, joita voit myös sekoittaa keskenään saadaksesi toivotun lopputuloksen

  • YG on keltapohjaiset sävyt
  • WB lämpimät värisävyt
  • CB kylmäpohjaiset sävyt

2. Näin korostat kauniita silmiäsi meikin avulla

Ripsiväri korostaa silmäsi muotoa ja avaa katsettasi. MUD-sarjan ripsivärejä voit kerrostaa, joten esimerkiksi vahvemman iltameikin tekeminen onnistuu helposti levittämälläю

Kumpi ripsiväri sopii sinun arkeesi: vedenkestävä tai tuuheuttava ripsiväri?

MUD Mascara Water-resistant: kun haluat säänkestävän silmämeikin syksyn sateisiin, kesän kuumuuteen, juhliin tai tunnelmallisiin illanviettoihin.

MUD Volumizing Mascara: kun haluat näyttävän paksut silmäripset.

Vinkki: taivuta silmäripset ennen ripsivärin levittämistä, jotta saat avattua katsetta paremmin ja ripsiin lisäpituutta.

Rajauskynä vai nestemäinen eyeliner - Silmien rajauksella voit muotoilla, avartaa ja korostaa katsetta.

Nestemäiselle eyelinerilla saat tarkkarajaisen lopputuloksen. Toki se vaatii vähän harjoittelua ja vakaata kättä.

Teroitettavalla rajauskynällä saat terävän tarkan piirron lisäksi pehmeämmän rajauksen, joka on myös aloittelijalle helppo toteuttaa.

Vinkki: MUD-sarjasta löydät rajauskynän lisäksi eyeliner-väripaletin, jolla saat utuisen rajauksen käyttämällä väriä kuivana ja vahvan tarkan rajauksen kostuttamalla väripaletin.

Luomiväreillä vaihtelua ja leikkisyyttä arkeen

Onko sinulla muutama suosikkiväri, joilla haluat kehystää silmiä? Valitse silloin MUD eye luomiväreistä kestosuosikkisi.

Jos haluat yhdistellä eri sävyjä päivittäin voi suosikkisi löytyä MUD Smitten luomiväripaletista.

Vinkki: Katso Smitten luomiväripaletilla tehty silmämeikki.

Vinkki: Jokaisella meistä on eri muotoinen silmä. Alla vinkkejä kuinka voit korostaa luomivärillä silmiä. Kokeile rohkeasti, jotta löydät omat suosikki tavat korostaa silmiäsi.

3. Näin teet hurmaavan huulimeikin, joka kestää

Huulten rajauskynä - Pitää tarkasti huulipunan paikoillaan eikä puna karkaile juonteisiin.

Huulipuna antaa herkullisen värin huulillesi MUD huulipunista löydät varmasti oman suosikkisävysi.

Vinkki: haluatko hurmaavan paksut huulet? Kokeile ombre-tekniikkaa huulimeikissä. Tarvitset tumman ja vaalean huulenrajauskynän sekä kolme erisävyistä huulipunaa tummasta vaaleaan. Katso video.

4. Näin viimeistelet hehkuvan meikin

Poskipuna korostaa kasvonpiirteitä ja luo viimeistellyn hehkun ihollesi.

Aurinkopuuteria voit käyttää poskipunan vaihtoehtona silloin kun haluat luonnollisempaa ilmettä.

Oikeanlaisilla siveltimillä saat helposti huolitellun meikin.

Vinkki: Meikkaamisen ei aina tarvitse kestää pitkään. Hyvillä siveltimillä saat nopeasti aikaan loistavan lopputuloksen. Katso pikameikki inspiraatio.

Inspiraatiota ja rohkeutta meikkaamiseen

Vinkit naisellisen vintagemeikin tekemiseen: osa 1 ja osa 2.

Vinkki: Haluatko korostaa piirteitäsi luonnollisella ja yhteen sointuvalla päivämeikillä. Katso videolta vinkit luonnollisen päivämeikin tekemiseen

Vinkki: Katso videolta ohjeet nopean iltameikin tekoon:

Tutustu MUD-meikkeihin ja löydä omat suosikkisi. MUD-meikkejä saat Suomessa ainoastaan Kauneuskeskus Ruususen verkkokaupasta tai Savonlinnan toimipisteestä.

Varaa aika