Nyt haemme parturi-kampaajaa ja kosmetologia kesäksi tai mahdollisesti pidemmäksikin aikaa!

Etsimme tiimiimme yrittäjäpohjalta toimivaa reipasta, osaavaa parturi-kampaajaa tai kosmetologia, jolle asiakaspalvelu on lähellä sydäntä ja joka suhtautuu työhönsä yhtä intohimoisesti kuin mekin sekä haluaa kehittyä alalla. Arvostamme kovasti,  jos hallitset muutakin kauneudenhoitoalalta. Mahdollistamme myös lisäkouluttautumisen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus / CV meille sähköpostilla osoitteeseen ruusunen.kauneuskeskus@gmail.com ja kerro itsestäsi sekä osaamisestasi.

Sinua odottaa täällä viihtyisä työympäristö ja lämminhenkinen tiimi. ❤

Etsimme lisää iloisia ammattilaisia huipputiimiimme!

Kauneuskeskus Ruususen palveluvalikoima on erittäin laaja. Meiltä löytyy mm. ripsipidennykset, kosmetologipalvelut, parturi-kampaamo, hieroja, rakennekynnet, microbladingin ja kestopigmentointi. Asiakkaidemme toiveesta haluamme laajentaa aukioloaikojamme, ja siksi etsimme nyt sinua, jolla on varmat otteet ja palveluvalikoimaamme täydentävä vahva osaaminen.

  • kosmetologi
  • parturi-kampaaja
  • meikkaaja/maskeeraaja
  • koulutettu hieroja

Toivomme että suhtaudut intohimoisesti työhösi, ja tyytyväinen asiakas on sinulle kunnia-asia. Halut kehittää jatkuvasti omaa osaamista. Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen, mutta osaat myös toimia osana tiimiä. Haemme sinua, jolla on varmat otteet ja vahva osaaminen.

Tarjoamme tekijöille jatkuvaa koulutusta, huipputuotteet, markkinoinnin ja muut toimintaa tukevat palvelut. Voit toimia kokoaikaisena, osa-aikaisena, tuntipalkalla tai sopimusyrittäjänä. Aloitus sopimuksen mukaan.

Ota reippaasti yhteyttä ja kysy lisää:

Kauneuskeskus Ruusunen
Puh. 0400 757571
ruusunen.kauneuskeskus@gmail.com

Varaa aika