TYKY- ja virkistyspäiviin

Valitse mieleisesi alla olevista valmiista ryhmäpaketeista tai ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus. Halutessanne voitte myös tilata pientä tarjottavaa. Soita numeroon 0400 959 477.

Ryhmille sopivat tuotteet

Syvärentouttava äänimaljameditaatio ryhmille

Äänimaljameditaatio on kokonaisvaltainen, hyvinvointia edistävä syvärentoutushoito, joka perustuu äänen harmonisoivaan vaikutukseen. Ääni ja värähtely keholla saa hellästi syvän rentouttavaan tilaan ja johdattaa matkalle kehon mielen ja sielun harmoniaan. Äänimaljameditaatio vapauttaa kehon ja mielen jännityksiä, tasapainottaa ja auttaa arjen stressaavissa tilanteissa ja haasteissa. Levännyt keho ja tyyni mieli voi hyvin. Hoito tapahtuu Peter Hess:n terapiamaljoilla ja Gongilla. Kesto 45 – 60 min.

6 – 22 hlöä

15 €/hlö

”Äänimaljan sointu koskettaa syvintä olemustamme saaden sielumme hellästi värähtelemään. Ääni rentouttaa ja purkaa kehon ja mielen jännitystiloja vapauttaen voimavaramme ja vahvistaen kykyämme parantua.” -Peter Hess

Skin Bar

Skin Barissa pääsette yhdessä kokeilemaan ihonhoitotuotteita sekä tekemään itsellenne kasvohoidon ihoterapeutin opastuksella.
Kesto: 1 – 2 h riippuen ryhmän koosta

2 – 5 hlö

30 €/hlö

6 – 10 hlö

20 €/hlö

Meikinopastusilta

Meikinopastusillassa harjoitellaan yhdessä meikin tekoa sekä valitaan oikeanlaiset värit ja meikkaustekniikat jokaiselle.
Kesto: 1 – 4 h riippuen ryhmän koosta

3 – 8 hlö

60 €/hlö

Skin Bar + pikameikki

Skin Barin jälkeen jokaiselle tehdään vielä kevyt pikameikki. Pikameikkiin sisältyy puuteri, peitevärit, kevyt silmämeikki, poskipuna ja huulipuna tai huulikiilto.
Kesto: 1 – 3 h riippuen ryhmän koosta.

Voit halutessasi varata myös ajan juhlameikkiin 60 €/hlö

2 – 5 hlö

40 €/hlö

6 – 10 hlö

35 €/hlö

Meikkibileet

Meikkibileissä jokaiselle loihditaan juhla- tai bilemeikki ja tarjolla on myös pientä suolaista syötävää. Vietetään hauska ilta meikkisalojen parissa.
Kesto: 2 – 4 h riippuen ryhmän koosta

4 – 8 hlö

65 €/hlö

Äiti-tytär-miniä juhlat

Skin Barissa pääsette yhdessä kokeilemaan ihonhoitotuotteita sekä tekemään itsellenne kasvohoidon ihoterapeutin opastuksella. Skin Barin jälkeen tehdään pikameikki sekä käsille kuorinta ja tehokosteutus.
Kesto: 1 – 3 h riippuen ryhmän koosta

2 – 4 hlö

45 €/hlö

5 – 6 hlö

40 €/hlö

Ryhmärentoutus 5 – 10 hlöä

Ryhmässä voi kokea myös syvärentouttavia ja harmonisia hetkiä. Rentoutus tapahtuu ohjatusti ja se voidaan räätälöidä ryhmänne toiveiden mukaisesti.
Kesto: n. 1 h

Paketteja voidaan myös räätälöidä toiveidenne mukaan. Halutessanne voitte ottaa omat tarjoilut mukaan tai tilata niitä kauttamme. Tiedustele lisää varauksen yhteydessä.
Puh. 0400 959 477

15 €/hlö
Varaa aika