Monipuolinen kauneuskeskus Savonlinnan keskustassa. Tarjoamme myös erikoishoitoja ja koulutuksia: Bemerterapia-, lymfahoitolaite, kylpyamme, infrapunasauna, solarium, suolahuone, koulutustilat.
Voit myös vuokrata Bemerpatjan kotiisi 1kk 300€, opastamme laitteen käytössä. Bemerhoidot myös lääkärin lähetteellä.

Muut palvelut

Kiinalainen lääketiede

Kiinalaisessa lääketieteessä hyödynnetään mm. meridiaani- ja akupisteitä ja energian virtausta. Ihmistä hoidetaan kokonaisvaltaisesti.

Akupunktio harjoitushinta 39 €

Kehon akupisteitä stimuloidaan akupunktioneuloilla. Hoito on aina yksilöllinen omien tuntemusten ja kipujen vaikuttaessa hoitoon.

Kiinalaisen lääketieteenopinnot ovat Mervillä nyt puolessa välissä. Kysy vapaita aikoja harjoitushoitoihin.

Kristallivalohoito

35 €

Kristallivalohoito on kehon, tunteiden ja mielen parannuskeino. Vuoteen yläpuolella on seitsemän hiottua brasilialaista kristallia, jotka kohdistetaan seitsemään chakraan. Hoito rentouttaa koko kehon. Kesto 30 min.

Äänimaljahoito

79 €, min ryhmä 7 hlö à 15 €

Äänimaljahieronnassa maljat soivat keholla ja niiden värähtely ulottuu hyvin syvälle – jopa sinne minne hierojan sormet eivät ylety. Aika ja paikka menettävät merkityksensä äänen ja värähtelyn luodessa tilaa, keho ja mieli rentoutuvat ja rauhoittuvat. Harmoniset äänet ja keholla tunnettava maljojen värähtely luovat täysin uuden tunteen – uuden maailman, jossa totuus ja fantasia yhdistyvät ja jossa ei ole rajoja.

Hypnoositerapia

79 €/75 min

Ensin keskustelemme asiakkaan tilanteesta, ongelmasta, taustasta yms, joila voi olla vaikutusta asiaan, sekä asiakkaan toiveista ja tavoitteista. Hypnoosivaihe kestää noin 40-50 min. Sen alussa tehdään hengitysrentoutuksia ja kehollinen rentoutus mielikuvien avulla. Lopuksi tulevat suggestiot eli ”tarjous, ehdotus”. Jos mieli ottaa tarjouksen vastaan, niin se toteutuu asiakkaan elämässä. Hypnoosin jälkeen keskustellaan, jos on tarvetta.

Rentoutusterapia

79 €/75 min
ryhmä min. 7 hlö à 15 €

Rentoutusterapia on vuorovaikutuksellinen ja luova hoitomenetelmä itseohjautuvuuden ja yksilöllisen eheytymisen löytämiseen. Rentoutus-terapiahoidossa olevan on lupa vain olla, pysähtyä. Hoidon keinona ovat rentoutuksen, hengityksen, tunteiden ja kehon omien rytmien kohtaaminen ja kokeminen.

Bemer-patjahoito

20 min kerta/35 €, 5 x sarja

5. kerta ilmainen, 2 kk voimassa
Fysikaalista verisuoniterapiaa käytetään monissa eri yhteyksissä. Mikroverenkierron paraneminen eli parempi veren virtaus pienimmissä verisuonissa tukee terveyttä, immuunijärjestelmää ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. BEMER-terapialla ennaltaehkäistään sekä annetaan hoitoa sairauksiin ja tiloihin, joita vaikeuttaa heikentynyt mikroverenkierto. Esimerkkejä tällaisista sairauksista ja vaivoista:

– akuutti ja krooninen kipuoireyhtymä
– krooniset tuki- ja liikuntaelimistöä rappeuttavat sairaudet
– krooninen väsymys
– krooniset aineenvaihduntahäiriöt
– krooniset häiriöt haavojen parantumisessa
– heikentynyt elämänlaatu
– elinten vajaatoiminta
– alaraajojen valtimoita ahtauttava sairaus
– polyneuropatiat

Tutustu Kauneuskeskus Ruususen Bemer-kauppaan.

Infrapunasauna 3 hlö

1 hlö 29 €
2 hlö 23 €/hlö
3 hlö 15 €/hlö

Infrapunasauna on todellinen terveyskeidas, joka antaa käyttäjälleen kokonaisvaltaisen rentouden tunteen. Infrapunasauna puhdistaa ihoa, parantaa ihon ulkonäköä, stimuloi ihosolujen uusiutumista, ehkäisee verenpurkaumia, parantaa ihon aineenvaihduntaa. Iho muuttuu pehmeäksi, sen jäntevyys, joustavuus ja väri paranevat. Infrapunasauna lisää energisyyttä.
Helppo yhdistää muihin hoitoihin. Kesto 30 min.

Suolahuonehoito

25 € 40 min

Vahvista vastustuskykyäsi, hoida hengitysteitäsi ja ihoasi suolahuonehoidon avulla! Suola on luonnon oma puhdistusaine, joka tuhoaa bakteereja.

Suolahuonehoitoa suositellaan erityisesti urheilijoille ja kuntoilijoille, tupakoitsijoille, työssään tai muuten pölylle, homeelle tai liuotinaineille altistuville, huonosta sisäilmasta, pakokaasusta tai ilmansaasteista kärsiville, tietokonepäätteellä työskenteleville alentamaan kehon  ylivarautunutta staattista sähkövarausta

Suolahoitoa voidaan käyttää helpottamaan:

-akuuttia hengitysteiden sairautta
-kroonista hengitysteiden sairautta
-kroonista nielutulehdusta
-kroonista nielurisatulehdusta
-poskiontelotulehdusta
-nenäontelotulehdusta
-keuhkoputkentulehdusta
-akuuttia ja kroonista korvatulehdusta

  • toistuvia virusinfektioita
  • allergisia reaktioita
  • heinänuhaa
  • pölystä aiheutuvaa nuhaa
  • atooppista ihoa
  • psoriasista
  • ihottumia
  • jalkojen verenkiertohäiriöitä

Tarjoamme 7 hengen suolahuonetta, jossa istutaan vierekkäin tuoleilla. Voit lueskella, tai vain rentoutua ja antaa suolan tehdä hyvää hengityksellesi sekä ihollesi. Parhaiten vaikuttaa, jos hengittelet runsaasti, laulat tai puhut. Voit mennä suolahuoneeseen omissa vaatteissasi tai kietaisupyyhkeessä, jolloin saat vaikutusta myös laajemmalti ihollesi. Tai halutessasi voit myös pukeutua omaan uima-asuusi. 25 €/kerta.
Sarjalippuhinta:

5 krt 119 €
10 krt 225 €
15 krt 320 €

Kysy ryhmäalennusta!

Solarium

Kertalippu

8 €

5 x sarjalippu

35 €

10 x sarjalippu

65 €

SPA-kylpy hoidon yhteydessä

35 €

Kesto 30 min.

Kokous- ja rentoutustila

Tilavuokra

10 €/ tunti

tai

80 €/ vrk
Varaa aika