Hieronta

Klassinen hieronta on psykofyysinen hoitotapahtuma, jossa käsin suoritetuilla, pehmeisiin kudoksiin kohdistuvilla, liikkuvilla, sujuvan rytmisillä ja voimakkuudeltaan oikein säädetyillä otteilla kudoksia painaen ja/tai venyttäen pyritään edistämään tai rauhoittamaan erilaisten kudosten toimintoja tietyn tavoitteen suuntaisesti.

Klassinen hieronta on erilaisista otteista muodostunut yksilöllinen kokonaisuus, jossa asiakkaan kunto ja elämäntilanne otetaan huomioon.

Koulutettu hieroja on klassisen hieronnan asiantuntija ja kosketuksen ammattilainen. Hieronta rentouttaa fyysisesti sekä psyykkisesti, laukaisee lihasjännityksiä, vähentää turvotusta ja kipua sekä lisää nivelten liikkuvuutta. Lihastasapaino on kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edellytys. Kireät ja jäykät lihakset ovat usein myös heikkoja.

Kokonaisvaltaisissa hieronnoissamme käytämme tarpeen- ja toiveen mukaan jäsenkorjausta, hermoratahierontaa, aromaattisiaöljyjä, kuumiakiviä ja energiaa, jotta saisit hoidosta kokonaisvaltaisesti hyvää oloa, rentoutta, elämäniloa ja terveyttä. 

Hieronta

Niska-hartiahieronta

45 €

Kesto 45 min.

Klassinen hieronta

35 € 30min
55 € 60min

Kokovartalohieronta

69 € 75 min
79 € 90 min

Hot Stone – koko kehon hieronta

79 € 75 min
99 € 90 min

Kuumien kivien avulla tehtävä koko kehon hieronta laukaisee lihasjännityksiä, syvärentouttaa ja aktivoi aineenvaihduntaa. Hieronta tapahtuu lämpöisillä kivillä ja öljyllä.

Aromaattinen vartalonhieronta eteerisillä öljyillä

79 € tai 99 €

Klassiseen hierontaan perustuvassa aromahieronnassa käytettävät eteerisetöljyt ja voimakkaat hierontaliikkeet rentouttavat täydellisesti. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.
Kesto 75 min tai 90 min

Intialainen päähieronta

30 min/38 €, 45 min/48 €

Intialaista päähierontaa on harjoitettu Intiassa tuhansien vuosien ajan osana ayurvedistä hoitoperinnettä. Mainintoja siitä löytyy jopa 4000 vuotta vanhoista ayurvedalaisista teksteistä.

Hoito muodostuu vaihtelevista hierontatekniikoista ja hoidon aikana käsitellään monipuolisesti niska-hartiaseutu, olka- ja käsivarret, pää ja korvat. Sen vaikutukset ulottuvat koko kehoon ja mieleen vaikuttaen hyvin kokonaisvaltaisesti. Intialainen päähieronta auttaa päänsärkyyn, ylävartalon lihasjännityksiin, erilaisiin stressioireisiin, nukkumishäiriöihin, tukkoisuuteen, yleiseen energian lisäämiseen jne. Hieronta auttaa myös hiusten hyvinvointiin.

Meridiaanihieronta

60 min 79 €

Meridiaanihieronnassa tasapainotetaan ja stimuloidaan käsien avulla energiavirtauksia koko kehossa kiinalaisen lääketieteen mukaisesti. Jännitykset ja erilaiset patoutumat purkautuvat ja hyvinvointi lisääntyy. Meridiaanihieronta avaa kehon tukoksia ja voimistaa elinvoiman virtausta koko kehossa. Päämeridiaaneja on 12, joista kukin vaikuttaa tiettyyn sisäelimeen; akupisteet ovat meridiaanien sisällä.

Energiahieronta

75 min 79 €

Klassinen hieronta, jossa on mukana energiaa. Jännitykset ja erilaiset patoutumat purkautuvat ja hyvinvointi lisääntyy.