Kasvohoidot

Terve iho on kaunis iho! Kauneuskeskus Ruususessa kasvohoitoja tekevät alan ammattilaiset SKY Kosmetologit, ekokosmetologi ja Ihoterapeutit!
Jokainen kasvohoitosi on aina erilainen. Iho muuttuu jatkuvasti, sillä siihen vaikuttavat monet sisäiset sekä ulkoiset tekijät, kuten hormonit, perimä ja ilmasto. Pitkän kokemuksen ja kouluttautumisen tuomaa asiantuntemusta ja nykyaikaisia laitteistoa hyödyntäen löydämme parhaan hoitoratkaisun Sinun ja ihosi tämänhetkisiin tarpeisiin.Kaikkien kasvohoitojen alussa teemme tarkan ihoanalyysin, jossa kartoitamme ihosi kunnon ja hoidon tarpeet. Kasvohoito sinun toiveesi mukaan. Suo hetki aikaa ihanalle hemmotteluhoidolle tai anna ammattilaisten auttaa sinua iho-ongelmissasi.

Jos et tiedä mitä ihosi tarvitsee, varaa aika Täydelliseen kasvohoitoon ja valitaan yhdessä ihonhoidon ammattilaisen kanssa paras hoito ihollesi. Hoidot sopivat sekä miehille että naisille.

Miesten oma kasvohoito on räätälöity kasvohoito miehisin tuoksuin. Toivottu lahjakortti idea parranajon yhteyteen, johon voi lisätä myös hiusten leikkuun. Täydellinen hoitopaketti lahjaksi esim. Isäinpäivänä tai joululahjaksi.

Jos tavoitteenasi on saada vuosia nuoremmaksi ilme ilman kirurgin veistä, varaa aikaa ilmaiseen ihoanalysiin.

kasvohoito savonlinna

Erikoiskasvohoidot

Tuhkimohoito

98 €

Ihoa kirkastava ja napakoittava tehohoito. Pelastushoito ennen tärkeää juhlaa, mm. morsiamien ja sulhojen suosikkihoito.

Planoplas Plasmakynähoito

420€

Hyvästi roikkuvat ja raskaat silmäluomet. Plasmakynähoidon ansiosta tarjoamme hellävaraisen vaihtoehdon silmäluomileikkauksille! Ennen hoitoa suosittelemme ajanvarausta veloituksettomaan konsultaatioon. Kesto noin 120 min.

Hifu – kasvojen kohotus ilman kirurgiaa

Tehokkain kasvojen kohotus ilman kirurgisia toimenpiteitä. Fokusoitu ultraääni kohottaa, kiinteyttää ja kutistaa veltostuneen ihon. Kiinteyttävä ja nuorentava lopputulos jo yhdellä hoitokerralla. Ennen hoitoa suosittelemme ajanvarausta veloituksettomaan konsultaatioon. Hoitoon kannattaa varata 2-3 tuntia aikaa.

Koko kasvot 445 €
Kasvot+leuka+kaula 595 €
Leukalinja 265 €
Leukalinja+kaula 375 €
Posket+leukalinja 375 €
Leuka+kaula+posket 545 €

Fire & Ice -kasvohoito

98 €

Nopea ja tehokas ”catwalk-hoito”, joka on ihanteellinen ennen tärkeää tilaisuutta. Puhdistaa, kiinteyttää ja hoitaa myös aikuisiän aknea.

Herkän/ Kuivan ihon hoito + PDT-valo 10 min

98 €

Herkän ja kuivan ihon pelastus. Rauhoittavilla ja kosteuttavilla tuotteilla tehtävä kasvohoito, jota tehostaa PDT-valohoito. Punoitus vähenee huomattavasti jo yhdellä hoitokerralla.

Kesto 45 min.

Timanttihionta

89 €

Timanttihionta kuorii ja puhdistaa ihoa. Ihon väri normalisoituu ja kirkastuu sekä uudistava ja kiinteyttävä vaikutus. Korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia. Erittäin hyvä epäpuhtaalle iholle. 60 min.

Timantti + PDT valo 10 min

75 min 127 €

Ultraääni syväpuhdistus

89 €

Ultraääni: nopea ja tehokas ultraääni syväpuhdistaa, kuorii. On erityisen hyvä näpyille; aknelle, rypyille ja maksaläiskille.
Kesto 60 min.

Ultraääni syväpuhdistus ja ihonpuhdistus mekaanisesti

103 €

Kesto 90 min.

TakeTen

60 €

TakeTen hoitomenetelmä on nopea, tehokas luonnollinen koneella tehtävä kasvolihasjumppa, veitsetön kasvojenhohotus. Tämän avulla ylläpidetään kasvojen lihaksistoa. Kesto 30 min. Suositellaan sarjahoitoa.

Kivuton ihonpuhdistus Hydra Facial

Ainutlaatuinen ihonhoitoteknologia, jossa yhdistyvät koneellisesti tehtynä kivuton ihon puhdistus, kuorinta, ihonhuokosten tyhjennys ja tehoaineiden syöttö. Tuloksia voi nähdä jo ensimmäisen kerran jälkeen. Puhtaampi, raikkaampi iho. Suositellaan sarjahoitona

CLEAN & HYDRATE 109 €

Valitse tämä hoito, mikäli et ole käynyt Hydrafacial- kasvohoidossa aiemmin. Tehokas, mutta sopivan hellävarainen hoito. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen ja kosteuttavan seerumin imeytyksen sekä hoitovoiteet ihon tarpeiden mukaan. Kesto 30- 60 min

HYDRAFACIAL ERIKOISHOIDOT

Räätälöimme Sinulle ihotyyppisi mukaisen Hydrafacial- erikoiskasvohoidon tarpeen mukaan. Puhdistuksen, kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen ja seerumin imeyttämisen lisäksi voimme käyttää hoidossa useaakin tehoampullia. Käytössämme on mm. juonteita siloittava, pigmettimuutoksia vaalentava, epäpuhtaalle iholle, arville tarkoitettuja ampulleja. Suositellaan aurinkosuojan(väh. sk30) käyttöä hoidon jälkeen ainakin kahden viikon ajan.

ANTI-AGE 157 €

Hellävaraisesti puhdistava kasvohoito ikääntyvälle iholle. Korjaa ikääntymisen merkkejä, vaalentaa pigmenttimuutoksia ja madaltaa juonteita tehoampullien avulla.

DEEP CLEAN 137 €

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Ihon epäpuhtaudet, mustapäät, ja valkopäät saadaan poistettua kivuttomasti

SKINTONE 167 €

Ihon värihäiriöitä korjaava hoito. Ihonpuhdistuksen, kuorinnan, happokuorinnan ja fysikaalisen kuorinnan sekä seerumin syötön lisäksi tehdään tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä esimerkiksi melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon ja kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Värihäiriöiden näkyvyys vähenee ja sarjahoitona on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoidon jälkeen UV-suojan käyttö välttämätön, jottei värihäiriöt uusiudu (väh. sk50).

Lue lisää

Juonteet sileäksi Silitysrauta-hoidolla

98 €

Loistava hoito aikuiselle naiselle, juonteille, veltostuneelle ja samealle iholle. Hoidossa käytetään turvallista radiotaajuusenergiaa, joka lisää kollageenin tuotantoa. Ihosta tulee napakka, tasainen ja kirkas. Tuloksena Vuosia nuoremmaksi -ilme. Kesto 60min

Lue lisää

PDT-valohoito

25 min 100 €

hoidonyhteydessä:

10min 38 €, 25 min 49 €

PDT-kasvohoito Valohoito, jossa optimaalinen aallonpituus kohdistetaan suoraan hoidettavaan alueeseen. PDT-hoito on nopea, miellyttävä, tehokas ”valonnuorennus” ikääntyvälle iholle, tehoaa tulehduksiin ja kaikenikäisten näppylöihin, ruusufinniin ja punottavaan couperosa-ihoon, supistaa laajentuneita ihohuokosia, ennaltaehkäisee aknea sekä lisää ihon elastisuutta ja kollageenituotantoa, mikä tasoittaa ryppyjä.

Kasvohoito RF + PDT-valo 10 min

147 €

Tämä ihana ja rentouttava ja kiinteyttävä kasvohoito jota lempeästi kutsumme  ”Silitysrauta” kasvohoidoksi. Silitysrauta kasvohoito siloittaa juonteet tehokkaasti ja kivuttomasti.Tuloksena vuosia nuoremmaksi ilme! Kesto 75min.

Mesoterapia

159 €

Kohottava, kiinteyttävä, turvotusta poistava ja ihohuokosia supistava kasvohoito. Neulattoman mesoterapialaitteen sähköiset pulssiaallot avaa solukalvoon hetkelliset kanavat, joita pitkin tehoaineet kulkeutuvat ihon eri kerroksiin. Kirkkaampi, tasaisempi iho. Suositellaan sarjahoitona. Kesto 75 min.

Lue lisää mesoterapiasta.

 

Mikroneulaus

159 €

Mikroneulauksella pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho. Mikroneulaus lisää kollageenin tuotantoa, lisäksi hoitoaineet imeytyvät tehokkaammin. Kesto 90 min. Seuraava hoito 129 €.

Kemialliset kuorinnat

159 € /krt tai 6x 800 €

Medicalia Lacto-Peel

ihoa silottava kemiallinen kuorinta 50 min.

Medicalia LPS Peel

ihoa kirkastava kemiallinen kuorinta 50 min.

Medicalia Youth Recovery Peel

ihoa uudistava kemiallinen kuorinta 50 min.

Quattro 4 to 1

138 €

Syväpuhdistava, ihon omaa uusiutumista nopeuttava ja ihoa siloittava laitehoito. Ihon punoitus/tulehdus rauhoittuu, talineritys tasapainottuu, kimmoisuus ja kosteus lisääntyy. Soveltuu erityisesti rasvaiselle tai epäpuhtaalle, mutta myös normaalille iholle tuomaan kirkautta ja raikkautta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kevyen timanttihionnan, paineilmakuorinnan, PDT-valohoidon, kylmäotsoni puhdistuksen, paineilmaimeytyksen avulla imeytettävän kosteuttavan tehoseerumin, naamion ja hoitovoiteet.

Quattro 4 in 1 laitteen toimintoja voidaan hyödyntää myös meidän muissa kasvohoidoissa.

Painepuhdistus

PDT-valo

Paineilmaimeytys

Kylmäotsoni

Painepuhdistus

Caretech Quattro -painepuhdistus on hellävaraista painekuorin­taa, joka syväpuhdistaa ja kuorii ihoa tehokkaasti hieroen samanaikaisesti kasvojen lihaksia.

Ilmanpaineimeytys

Caretech Quattro -menetelmällä voidaan imeyttää ihoon lähes kaikkia tehoaineita samanaikaisesti kasvojen lihaksia hieroen. Ihon eri ongelmakohtiin voidaan imeyttää samanaikaisesti eri tehoaineita, esim. hyaluronia juonteille ja kosteutusta kuiville alueille.

PDT

Light-Emitting Diode eli LED on hoito, jossa hoidettavaan alueeseen kohdistetaan optimaalinen valoaallonpituus. Valittavana on seitsemän väriä tai väriyhdistelmää, joilla voidaan elvyttää harmaata tai kellertävää ihosävyä. LED-hoito korjaa kimmoisuutensa menettänyttä ihoa, ryppyjä, juonteita ja laajentu­neuta ihohuokosia. Se myös kuntouttaa allergiasta aiheutuneita paukamia ja rauhoittaa ihon punoitusta, ruusufinniä ja couperosaa.

Kylmäotsoni

Caretech Quattro -laitteen kylmäotsoni viimeistelee kokonaisvaltaisen hoidon. Ot­soni on ihonhoidossa tehokkain hapen muoto, jota käytetään aknen ja erilaisten tu­lehdustilojen hoidossa. Kylmäotsoni tasoittaa tehokkaasti ihon väriä ja rauhoittaa ihon pintaa. Käsittelyn jälkeen iho tuntuu samettisen pehmeältä ja kirk­kaalta.

Kosmeettinen akupunktio

85 €

Kasvojen akupisteitä stimuloidaan ohuilla kertakäyttöisillä akupunktioneuloilla. Hoito lisää ihon kimmoisuutta, siloittaa juonteita ja ryppyjä sekä elvyttää pintaverenkiertoa.

Ayurveda- kokonaisvaltainen kasvohoito

75min 89 €

Kiinalaista ja Intialaista viisautta hyödyntävä hoitokokonaisuus. Kehon ja mielen rentouttavassa hoitohetkessä käytetään traditionaalista ayerveda-tekniikkaa. rauhoittava ja tasapainottava päänhieronta, jalkahieronta ja jalkapohjien painanta. Hoidon aikana käsitellään myös kasvojen, käsien ja korvien marma-pisteet. Hoito elvyttää verenkiertoa ja virkistää mieltä sekä syvärentouttaa, auttaa päänsärkyyn, univaikeuksiin, stressiin ja poistaa lihasjännityksiä.

Luonnotar kasvohoito

98 €

Luonnonkosmetiikalla tehtävä kokonaisvaltainen kasvohoito. Hemmottelu alkaa jalkojen hieronnalla, jonka jälkeen hoito jatkuu rentouttavalla kasvohoidolla ja marmahieronnalla käsille. Kesto 75 min.

Kasvohoidot

iS Clinical – tehokasta ihonhoitoa

iS Clinical on USA:n suosituimpia medikaalisen tason ihonhoitosarjoja, ja monien julkkistenkin suosikki. Lue lisää

Kestovärjäykset

Kulmien värjäys tai muotoilu 10 €
Kulmien värjäys ja muotoilu 20 €
Ripsien värjäys 20 €
Kulmien ja ripsien värjäys (sis. kulmien muotoilu) 35 €

Täydellinen Kasvohoito

89 €

Ihotyyppisi mukaisilla tuotteilla tehty hoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, höyrytyksen, syväpuhdistuksen, desinfioinnin, naamion ja loppusuojauksen. Kesto 75 min.

Mekaaninen ihonpuhdistus

79 €

Ihonpuhdistus, joka tehdään käsin, jotta ihohuokoset saadaan putipuhtaaksi.
Kesto 60 min.

Virkistävä Kasvohoito

69 €

Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja loppusuojauksen ihotyyppisi mukaisilla tuotteilla. Kesto 45 min.

Varaa aika