Ihanat ja hoitavat jalkahoidot ja käsihoidot

Jalkahoidot

Varpaankynsien kestolakkaus

69€

Omalle kynnelle tehtävä kestolakkaus. Lakkaus säilyy kauniina jopa kaksi viikkoa ellei pidempäänkin. Lakka kovetetaan LED-uunissa, joten sukat voit sujauttaa jalkaan, kuivumista ei tarvitse odotella.

Sis. kynsienlyhennys/viilaus, kynsinauhojen hoito, kestolakkaus ja kosteusvoide. Kesto 60 min.

Turvejalkahoito

64 €

Turve puhdistaa, elvyttää koko kehoa mm. vilkastuttamalla aineenvaihduntaa sekä ääreisverenkiertoa, laukaisemalla lihasjännityksiä ja stressiä. Turve myös edistää ihon uusiutumista tukien ihon omaa vastustuskykyä.

Hoito sis. jalkakylvyn, kynsien lyhennyksen, kynsienauhojen hoidon, raspauksen, turvenaamion ja voiteen. Kesto 60 min.

Luxus-jalkahoito

79 €

Sis. jalkakylvyn, kovettumien/känsien poiston, kynsien leikkaus, kynsinauhojen hoito, jalkaterien ja säärien kuorinta sekä hieronta naamiolla, lopuksi hoitovoide.
Kesto n. 90 min.

Täydellinen jalkahoito

64 €

Sis jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkaus, kynsinauhojen hoito, lyhyt hieronta tarvittaessa. Kesto 60 min. Sisältää lakkauksen omalla lakalla tai jalkahieronnan.

Lymfaboots -paineluterapiahoito

15 € tai 30 €

Medikaalinen Lymfaboots -paineluterapiahoito

30 € tai 60 €

Paineluterapiaa käytetään vähentämään tai poistamaan selluliittia. Tämä hoito vilkastuttaa verenkiertoa ja edistää hapen saantia kudoksiin. Suositellaan tehtäväksi sarjahoitona 8 -15 vkon ajan/1 krt/vko.
Kesto 15 min tai 30 min.

Osa jalkahoito 30 min

45 €

Teemme jalkahoidon tarpeesi mukaan.

Life Detox

43 €/ hlö, 39 €/hlö /2 hlöä yhtä aikaa

Life Detoxin edut: parantaa immuunijärjestelmää, parantaa muistia ja unen laatua, auttaa puhdistumaan haitallisista viruksista, bakteereista, sienistä ja hiivasta, edesauttaa aineenvaihduntaa ja toimii painonhallinnan tukena, lisää energiaa ja auttaa stressitilanteissa.

Ionikylpyhoidon teho perustuu siihen, että se lisää solujen ionien vaihtoa samalla vilkastuttaen soluhengitystä. Puhdistuneet ja tasapainonsa saaneet solut toimivat tehokkaammin, kun niille on saatu johdettua elintärkeää happea. Happi lisää tärkeiden vitaaliaineiden imeytymistä, vahvistaa immuunijärjestelmää, hermostoa, sekä auttaa kehoa puhdistumaan. Hapenpuute estää kudosten normaalin aineenvaihduntaa, mikä aiheuttaa sairauksia.

Käsihoidot

Parafiininaamio käsille

25 €

Parafiininaamio hoidon yhteydessä 15 €

Kosteuttaa ja pehmentää käsiä.

Kestolakkaus

69 €

Pronails kestolakkaus tehdään omalle kynnelle. Lakka kovetetaan LED-uunissa, joten kuivumista ei tarvitse odotella. Kauniit kynnet jopa kaksi viikkoa !

Kesto 60 min.

Käsihoito

59 €

Kynsien lyhennys ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen, kylpy, hieronta, naamio, kosteusvoide.
Kesto 45 min.

Minimanikyyri

45 €

Kynsien viilaus ja kiillotus, kynsinauhojen siistiminen, kosteutus. Kesto 30 min.

Varaa aika