HIFU - kasvojen kohotus ilman kirurgiaa

Tehokkain kasvojen kohotus ilman kirurgisia toimenpiteitä. Fokusoitu ultraääni kohottaa, kiinteyttää ja kutistaa veltostuneen ihon. Kiinteyttävä ja nuorentava lopputulos jo yhdellä hoitokerralla. Ennen hoitoa suosittelemme ajanvarausta veloituksettomaan konsultaatioon. Hoitoon kannattaa varata 2-3 tuntia aikaa.

Koko kasvot 445 €
Kasvot+leuka+kaula 595 €
Leukalinja 265 €
Leukalinja+kaula 375 €
Posket+leukalinja 375 €
Leuka+kaula+posket 545 €

Lue lisää HIFU - kasvojen kohotuksesta.

PlasmaPen 420€

Hyvästi roikkuvat ja raskaat silmäluomet. Plasmakynähoidon ansiosta tarjoamme hellävaraisen vaihtoehdon silmäluomileikkauksille!

Ajan myötä ihomme elastisuus ja kimmoisuus vähenee, tehden ihosta ryppyisen ja raskaan. Ikääntymisen merkit näkyvät usein ensimmäisenä ohuella silmänympärysiholla. Vaikka lepäisimme tarpeeksi ja elämäntapamme olisivat kunnossa, emme pysty itse vaikuttamaan raskaisiin silmäluomiin, jotka tekevät ilmeestä helposti väsyneen ja surullisen. Raskaat silmäluomet eivät ole useinkaan pelkästään esteettinen haitta, sillä monet voivat kärsiä myös päänsärystä, silmien kirvelystä ja väsymisestä sekä näkökentän pienenemisestä.

Silmäluomien leikkaus kirurgisesti on suuri operaatio ja sen jälkeen tarvitaan pitkä aika ihon palautumiseen ja paranemiseen. Veitsetön vaihtoehto eli plasmakynähoito on hellävarainen vaihtoehto silmäluomileikkauksille.

Ennen hoitoa suosittelemme ajanvarausta veloituksettomaan konsultaatioon. Hoitotulos pysyy ihossa arviolta noin kaksi vuotta tai pitempäänkin. Hoidon kesto noin 120 min.

HyalyronPen 295€

Neulaton, lähes kivuton ja nopea parantuminen!

Hoidossa täyteaineena on hyaluronihappo, jota ihmisessä on jo luonnostaan. Hyaluronihappo on kehon kosteuttava ainesosa, joka sitoo itseensä nestettä. Täyteaineet ovat biohajoavia, eli ne poistuvat elimistöstämme vähitellen aineenvaihdunnan mukana. Täyteainehoidot ovat sarjahoitoja mikäli lopputulos halutaan ylläpitää.

Ennen hoitoa keskustellaan tarpeistasi ja halutusta lopputuloksesta. Yhdessä käydään läpi toimenpiteen kulku sekä jälkihoito-ohjeet. Toipuminen on yksilöllistä, mutta turvotus arkuus ja mustelmat häviävät yleisimmin muutamassa päivässä.

2-3 päivää ennen hoitoa on hyvä välttää Omega rasvahappojen, kipulääkkeiden sekä alkoholin käyttöä. Mikäli kehossasi on tulehdustila (flunssa, kuume yms.) on varattua aikaa hyvä siirtää eteenpäin. Jos sinulla on ollut herpes, on esilääkitys aloitettava ennen toimenpidettä. Aktiivisessa tilassa oleva herpes on este hoidolle.

Varaa aika