Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

 

REKISTERIN NIMI

Hyvänolon kauneuskeskus Ruususen rekisteri

 

REKISTERINPITÄJÄ

Hyvänolon kauneuskeskus Ruusunen (jäljempänä Ruusunen)

Y-tunnus: 1448001-7

Osoite: Hyvänolon kauneuskeskus Ruusunen, Olavinkatu 44, 57100 Savonlinna

Vastuuhenkilö: Mervi Verho, 0400-757571

 

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Ruususen asiakkaiden ja uutiskirjeen tilaajien (jäljempänä “käyttäjä”) suostumuksella tapahtuva Ruususen verkkopalveluihin sekä niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin (jäljempänä “palvelu”) liittyvä henkilötietojen käsittely.

 

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Käyttäjän henkilötietoja käsitellään palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, markkinointiin, analysointiin, tilastointiin sekä palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen.

 

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

– Henkilötiedot

– Yhteystiedot

– Käyttötiedot

– Yrityksen tiedot

– Muut Käyttäjän itse antamat tiedot

Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä, henkilötietolain sallimissa rajoissa, Ruususen omissa rekistereissä.

 

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilötietoja kerätään käyttäjältä rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä ja palvelua käytettäessä.

 

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin.

Henkilötietoja voidaan luovuttaa

– asiakkaan valitseman jakelutapatiedon välittämiseksi kirjeen tai muun viestin tai lähetyksen lähettäjälle tai välittäjälle

– asiakkaan valitsemien palveluiden toteuttamiseksi asiakkaan hyväksynnällä

Käytämme uusien käyttäjien automaattisten sähköpostien lähetykseen MailChimp -palvelua, joka on Yhdysvalloissa sijaitseva yritys. Palveluun tallennetaan uutiskirjeen tai vastaavan tilaajan etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite sekä käyttäytymiseen liittyviä tietoja.

Muita tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Tiedot kerätään palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja.

 

TARKASTUSOIKEUS

Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna postitse Ruususelle.

Kauneusposti

Haluatko kauneuspostia tai kutsun VIP-tapahtumiimme?