Meikit

Tiesitkö että vääränlaiset meikkituotteet aiheuttavat ihollesi epäpuhtauksia, allergisia reaktioita ja kuivuutta? Tällöin oikeanlaisesta ihonhoidostakaan ei ole apua.

Luonnonmineraaleista syntyvät puuterimaiset mineraalimeikit eivät sisällä keinotekoisia säilöntäaineita, väriaineita tai hajusteita. Niissä ei myöskään ole ihohuokosia tukkivia tai ihoa kuivattavia aineosia kuten mineraaliöljyä, alkoholia tai silikonia. Mineraalimeikit sopivat niin herkkä- kuin kuivaihoisille sekä rasvoittuvalle epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Anna ihosi hetki!

Silk oil of morocco on mineraalimeikkisarja, jonka tuotteet ovat puhtaita ja ihoa hoitavia mutta myös värikylläisiä ja kestäviä. Kaikissa tuotteissä on sertifioitu kylmäpuristettu arganöljy, oikea “ihmeöljy”. Se kosteuttaa ja suojaa ihoa, lisää ihon elastisuutta sekä silottaa aknearpia.

Silkin meikit tuntuvat ihollasi kevyeltä sekä hoitavat sitä koko päivän. Näin tuet ihonhoitoasi turvallisilla meikkituotteilla. Meikit sopivat myös vegaaneille, koska ne eivät sisällä mitään eläinperäisiä tuotteita.

Koemeikki            27 €

Päivämeikki          30 €

Juhlameikki          65 €

Hää- ja morsiusmeikki     95 €

Meikkiopastus       75 €

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on silmien ja huulirajojen sekä kulmakarvojen pitkäkestoista korostamista. Se helpottaa joka aamuista meikkaamista ja antaa mahdollisuuden olla huoliteltu tilanteissa, joissa meikin käyttö on hankalaa.

Teemme kestopigmentoinnit Swiss Color® kestopigmentointi väreillä. Laadukkailla ja turvallisilla raaka-aineilla varmistetaan lopputuloksen värin intensiivisyys ja kestävyys.

Swiss Color® OS pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, vaarallisia atso-värejä, PAH- yhdisteitä (Polysykliset aromaattiset hiilivedyt), eikä kiellettyjä raskasmetalleja, tai vaarallisia aromaattisia amiineja kuten NDELA.

Näin saamme aikaan laadukkaat ja todella pitkäkestoiset kestopigmentoinnit. Pigmentit ovat dermatologisesti testatut ja hypoallergeeniset. Niiden ainutlaatuinen koostumus minimoi allergisten reaktioiden riskin.

Jälkipigmentointi tehdään kuuden viikon kuluttua. Kestopigmentoinnin vahvistusta suositellaan 1-2 vuoden välein.

Eye Liner yläpuoli 295 €

Eye Liner alapuoli 100 €

Eye Liner Ylä- ja alapuoli 395 €

Kulmienpigmentointi Shadowtekniikalla  350 €

Kulmienpigmentointi 3D Karvatekniikalla 395 €

Kauneuspilkku-pigmentointi 65 €

(hinnat sis.jälkipigmentoinnin)