Kestopigmentointi

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on silmien ja huulirajojen sekä kulmakarvojen pitkäkestoista korostamista. Se helpottaa joka aamuista meikkaamista ja antaa mahdollisuuden olla huoliteltu tilanteissa, joissa meikin käyttö on hankalaa.

Teemme kestopigmentoinnit Swiss Color® kestopigmentointi väreillä. Laadukkailla ja turvallisilla raaka-aineilla varmistetaan lopputuloksen värin intensiivisyys ja kestävyys.

Swiss Color® OS pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, vaarallisia atso-värejä, PAH- yhdisteitä (Polysykliset aromaattiset hiilivedyt), eikä kiellettyjä raskasmetalleja, tai vaarallisia aromaattisia amiineja kuten NDELA.

Näin saamme aikaan laadukkaat ja todella pitkäkestoiset kestopigmentoinnit. Pigmentit ovat dermatologisesti testatut ja hypoallergeeniset. Niiden ainutlaatuinen koostumus minimoi allergisten reaktioiden riskin.

Jälkipigmentointi tehdään kuuden viikon kuluttua. Kestopigmentoinnin vahvistusta suositellaan 1-2 vuoden välein.

Eye Liner yläpuoli 295 €

Eye Liner alapuoli 100 €

Eye Liner Ylä- ja alapuoli 395 €

Kulmienpigmentointi Shadowtekniikalla  350 €

Kulmienpigmentointi 3D Karvatekniikalla 395 €

Kauneuspilkku-pigmentointi 65 €

(hinnat sis.jälkipigmentoinnin)

Mikroblading

Mikrobladingissa luodaan luonnolliset kulmakarvat piirtämällä iholle hentoja karvoja, Mikroblading terällä tehdään iholle karvanmallinen viilto ja tämän avulla väripigmentit työstetään ihoon. Swiss Color MB –pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, ne säilyvät iholla vaihtamatta sävyä, ovat peittävät ja kestävät iholla pitkään. Pigmentit täyttävät kaikki laatuvaatimukset ja ovat turvallisia.

Mikroblading pysyvyys on yksilöllistä, siihen vaikuttavat asiakkaan ihotyyppi ja muut ulkoiset tekijät. Yleinen pysyvyys on n. 6 - 12 kk. Mikroblading soveltuu paremmin nuoren iholle.

Mikroblading kulmat 250 €

Voit varata ajan maksuttomaan konsultaatioon koskien kestopigmentointia ja mikrobladingia soittamalla puh. 0400 959 477.

Katso video kulmien kestopigmentoinnista

 

Varaa aika hoitoon

Kauneusposti

Haluatko kauneuspostia tai kutsun VIP-tapahtumiimme?